reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Co za okropna pogoda, raz słońce, raz deszcz, raz śnieg a cały czas zimny wiatr brrrr
Młody właśnie dosypia spacer przy otwartym balkonie :-D Wcze sniej kimał w nosidełku i co rusz trzeba było kołysać, by spał dalej :no:
Zupka się gotuje, pora na porządną kawę.

reklama
U nas ciemno sie zrobilo jak w du.pie u murzyna.
Oby tylko po 15 nie lalo, bo po dzieciaki musze z Lila jechać.

Jak ł wroci to musze jechac kupic skladniki na torta dla Tymka :)

Mamy przedszkolaków - jak się deklaruje pobyt ponad podstawowe 5h w przedszkolu to musi być to określona liczba, czy może np 1h? Czy np minimum do obiadu czy czegoś tam? :confused:

Megami u mnie jest jak długo chcesz możesz od 6-16 a możesz też od 8-12 ile ci potrzeba

Kur.wa jestem wściekła!!!!! OKRES DOSTAŁAM!!! ;((((

Megami u nas dzieciaki mogą siedzieć od 6.30 do 18.30, ale to prywatne, a w państwowych nie wiem jak jest.

Doggi nie zazdroszczę :-/
Mam nadzieję, że do mnie jak najpóźniej przyjdzie.

Doggi łączę się w bólu :-( A może to nie okres tylko resztki połogu? :confused:

W rekrutacji elektronicznej są dodatkowe pkt za pobyt dziecka ponad 5h, tylko nie wiem czy trzeba zdeklarować potem przy umowie jakąś minimalną liczbę (5 jest darmowych, kolejne płatne), bo później to rozliczają wg tego ile faktycznie było, można mniej, można więcej ;-)

Megami, my deklarowaliśmy np 2h. Teraz to pikuś bo płatne złotówkę.

Doggi, myślałam że jeszcze mam resztki połogu ale też okresuję od wczoraj :wściekła/y:

My po szczepieniu. Nie było tak źle, chociaż bardzo było mi żal tej mojej myszki. Waży 4820 i wsio ok. Tylko ma trochę pleśniawek. Lekarka kazała palcem pocierać ale nie idzie tego jakoś inaczej leczyć?

reklama
Z ola po 10miesiacach dostałam a teraz nawet dwa nie minęły jeszcze :(

Megami nie mam wątpliwości od dwóch dni jestem spuchnieta jak beka, krzyż napie.rdala (miałam nadzieję że przesilony) a dziś doszedł ból w podbrzuszu i plamienie u mnie zawsze tak się zaczyna ;(((( a po połogu u mnie śladu juz od dobrych 3tyg nie ma jak nie więcej

Do góry