reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Pleśniawki zawsze leczyliśmy nystatyną, ale pewnie są jakieś sposoby na grzyba też inne, pocieranie palcem pomoże? :szok:

Doggi no to w takim razie chyba też muszę przestać się łudzić. U mnie co prawda bardzo delikatne plamienia, co jakiś czas tylko ćmiący ból, ale też połóg dawno mi się skończył :-:)-( Ech, z dziewczynami 3 miechy, teraz nie całe 2 :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Megami nie mam pojecia, tez bede musiala ogarnac sie z przedszkolem dla starszaka.

Doggi o kurde współczuję :/ ja pewnie tez szybko dostane tak jak ostatnio mimo karmienia...

U mnie za to Tymon zasmarkany, zamiast na szczepienie poszlismy na wizyte wczoraj. Pulpet juz 4950 wazy. Ogolnie czasu mi brakuje bo przez ten katar marudny jest i ciagle domaga się uwagi.

My poszlusmy na spacer na pół godzinki mimo tego wiatru. No nie chciał mały gad usnąć w domu. A tylko na klatkę wyszlismy i śpi :D

Megami- u nas może być jedna godzina czy dwie. Ile Ci tam pasuje.

Doggi- o mamuniu! Szybko!

Mcpearl- my plesniawki smarowalismy wit.C z ampułki. Ale to tylko na receptę.

Kuzwa odpisalam i lipa :-\

Nie mam planu dnia u mamy bo mlody nie soi caly dzien za to jak pada ok 18 to budzi sie o 21:p

Teraz o 14 spal 7minut :-D

Pogoda do d... snieg z deszczem pada, wieje ze leb chce urwac. Jakas masakra

My już po operacji, trwała 2 godziny. Ucieli kawałek kości, obyło się bez przeszczepu nerwów ale przeszczepili ścięgna i paliczek... Biedaczysko nie chce spać i płacze z głodu. :( Ale jeśli wytrzyma bez leków przeciwbólowych w kroplowce to jest szansa, że jeszcze dzisiaj koło 20 wypisza nas do domu...

Nieobecna trzymam kciuki za powrót do domu dzisiaj.Megami u nas trzeba podać maksymalna ilość gidzin jaka dziecko zostanie,ja ma 9 i za tyle place.oczywiścue moge odebrać wcześniej.ciekawe kiedy ja okres dostane,przy Ninie po 6 miesiacach dostałam.

reklama
Ja wystawilam małą na balkon bo za duży len w tyłku żeby iść na spacer :p pozbylam się już grubych kurtek dla usprawiedliwienia :-D

Ale za to ogarnęłam chatę pranie i właśnie robię obiad :-D więc nie jest źle bo wczoraj to był szczyt lenistwa ;-)

Doggi współczuję @ :-(

Ja Alicję mierzylam i ważyłam domowym sposobem i wychodzi mi 54cm i 4kg w ciuszkach a urodziła się 2300 i 50cm więc myślę że bardzo ładne :-) :-) taka już jest duża szok zupełnie inaczej się ją chwyta

Nieobecna super ze juz po i że wszystko ok! &&& za dzisiejsze wyjście

Do góry