reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Femme zgadzam sie!!! Zupełnie inaczej sie juz chwyta nasze dzieci :-) Moja to juz taki klocek dla mnie :-) Wychodzax ze szpitala miała 2920 a wczoraj 4850 :-)

reklama
hej!

u mnie też snieg!!! no myslałam, że mnie rano szlag trafi, a w takim dobrym humorze wstałam, bo UWAGA... młoda spała od 21:30 do 4, i od 4:30 do 8:00. byłam w ciężkim szoku, dlatego zapamiętałam godziny, co mi się raczej nie zdarza :-D:-D:-D:-D. pewnie to jednorazowa akcja, ale i tak się cieszę, że się jedna taka nocka trafiła ;-)

nieobecna, utul Synka i kciuki za powrót do domu :tak::tak::tak:

Doggi, feeeee współczuję. ja nie chcę tak szybko :-(

ja też dziś ważyłam młodą. w czwartek miała 4070. dziś (wtorek) 4350 ;-)

mam 6 naklejek z lidla. idę dziś po książkę :-) :cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
Ja też mam w piatek szczepienie,ciekawe ile waży.jest strasznie długa,jak ją mierze metrem krawieckim to ma jakieś 58 cm a urodziła sie majac 52cm...niektóre ubranka 62 ma już małe bo ma długi tułów.

Położna była, mały waży 4880 i mierzy 63 cm, a jak się urodził miał 54 także długi się zrobił :-) Spontanicznie udało nam się umówić dziś na szczepienie no i już jesteśmy po. Było chwilę płaczu, ale szybko się uspokoił i zasnął w foteliku, teraz jeszcze sobie śpi w domu. Mam nadzieję, że nie będzie gorączkował i wszystko będzie ok..

McPearl nie mam pojęcia.
Lilce dzisiaj chyba biały barszcz nie podpasował.
Co prawda nie drze się jakoś bardzo, ale trochę prężyła się przy jedzeniu.

W sobotę Ł zabiera mnie do Rzeszowa na zakupy :p
Aż się boje iść do galerii z całą 3 potworów :p
No, ale musimy dzieciakom kupić buty na wiosnę, ja sobie jakieś spodnie i bluzki, bo w tych co mam jakieś dziurki mi się porobiły i chodzę jak taka sierota :-/

reklama
Do góry