reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b ja mam pod prawą pachą guzek prawie od początku ciąży gin mówi ze węzeł chłonny wywaliło i Sue schowa sam ale nie wiadomo kiedy i tak go mam już z pół roku :(

McPearl to co rodzisz dziś? :)

reklama
Jenn ja taka sucz jestem ze mowie ł ze wole sama zrobic bo on robi na odwal wiec on zeby mi udowodnic robi porzadnie a ja w trakcie jeszcze chodze za nim i palcem pokazuje :p

Jenn miala byc 7.01 jak nie urodze :p do mojego prywatnie pojde po tych 6tyg ale jutro jak bede z malym u lekarza to moze na nfz sie zapisze, obejrzy szwy i moze tego kuzka
Kuzwa martwi mnie bo jak dotkne to boli
Wczoraj go nie bylo

agulqa może jakiś kanalik mleczny? Czy to z całkiem innej strony?

W cinema city są seanse 4dx, ruszające się fotele, lejąca woda, mgła, kusi mnie, ale nie wiem czy bym im tam nie urodziła :-D

Agulqa a to nie zastoj przypadkiem? Piers nie jest cieplejsza? Boli ten guzek?

McPearl kciukasy zacisniete &&&&

Jenn moj gin mnie nakrecal, ze wczesniej urodze i przenosilam 2 tygodnie, rozczarowanie na maxa, dol i depresja.

Teraz jak mi nie zaplanuje cc wczesniej to tez przenosze, oby nie do lutego :D

Jezyk dawsj dawaj nam tu Franka, a nie przed swiatem go skrywac bedziesz ;)

Agulqa ja miałam takiego jakby guzka jak karmiłam Tymka, później doszedł ból i gorączka, bo jakiś zastój się zrobił.
Na szczęście następnego dnia minęło.

Jak mi się nic nie chce.
Dzisiaj na obiad szybkie chilli con carne, bo nie chce mi się nic wymyślać.
Ł poszedł z dzieciakami do sklepu, bo wczoraj oczywiście zapomnieliśmy kupić fasoli i soli :p
Później jak mnie wena najdzie to może rozłoże w końcu Lilkowe łóżeczko, bo leży od prawie 2 miesięcy w kartonie :p

sprite, no właśnie gdzieś czytałam, że po 37tc też powinno się zrobić dokładniejsze USG żeby ocenić wymiary, teraz na wizycie będę w 37+3, mam nadzieję, że mi fi.utek zdradzi szczegóły :crazy:

McPearl, dawaj dawaj :-D

agulqa, oby to nie były początki baby bluesa!!! A guzek to może być gruczoł, nie panikuj!!!

jenn, mam ten sam problem :-( Wiele rzeczy wolę zrobić sama, bo mąż robi na odwal się i byle jak, a mnie później krew zalewa, że niedokładnie :wściekła/y:

reklama
Megami centralnie pod pacha, na samym srodku
Nie jakos tak blisko piersi czy cos

Zelka guzek boli jak dotykam
Z piersia ok
Miekka nie boli nie jest ciepla
Wszystko tak jak bylo

Alecta nie strasz

Nulini kuz.wa nie strasz mnie bo na sama mysl o baby bluesie chce mi sie wyc

Do góry