reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jenn ja taka sucz jestem ze mowie ł ze wole sama zrobic bo on robi na odwal wiec on zeby mi udowodnic robi porzadnie a ja w trakcie jeszcze chodze za nim i palcem pokazuje
Jenn miala byc 7.01 jak nie urodze do mojego prywatnie pojde po tych 6tyg ale jutro jak bede z malym u lekarza to moze na nfz sie zapisze, obejrzy szwy i moze tego kuzka
Kuzwa martwi mnie bo jak dotkne to boli
Wczoraj go nie bylo
Jenn miala byc 7.01 jak nie urodze do mojego prywatnie pojde po tych 6tyg ale jutro jak bede z malym u lekarza to moze na nfz sie zapisze, obejrzy szwy i moze tego kuzka
Kuzwa martwi mnie bo jak dotkne to boli
Wczoraj go nie bylo
Żelka
Agulqa a to nie zastoj przypadkiem? Piers nie jest cieplejsza? Boli ten guzek?
McPearl kciukasy zacisniete &&&&
Jenn moj gin mnie nakrecal, ze wczesniej urodze i przenosilam 2 tygodnie, rozczarowanie na maxa, dol i depresja.
Teraz jak mi nie zaplanuje cc wczesniej to tez przenosze, oby nie do lutego
Jezyk dawsj dawaj nam tu Franka, a nie przed swiatem go skrywac bedziesz
McPearl kciukasy zacisniete &&&&
Jenn moj gin mnie nakrecal, ze wczesniej urodze i przenosilam 2 tygodnie, rozczarowanie na maxa, dol i depresja.
Teraz jak mi nie zaplanuje cc wczesniej to tez przenosze, oby nie do lutego
Jezyk dawsj dawaj nam tu Franka, a nie przed swiatem go skrywac bedziesz
Agulqa ja miałam takiego jakby guzka jak karmiłam Tymka, później doszedł ból i gorączka, bo jakiś zastój się zrobił.
Na szczęście następnego dnia minęło.
Jak mi się nic nie chce.
Dzisiaj na obiad szybkie chilli con carne, bo nie chce mi się nic wymyślać.
Ł poszedł z dzieciakami do sklepu, bo wczoraj oczywiście zapomnieliśmy kupić fasoli i soli
Później jak mnie wena najdzie to może rozłoże w końcu Lilkowe łóżeczko, bo leży od prawie 2 miesięcy w kartonie
Na szczęście następnego dnia minęło.
Jak mi się nic nie chce.
Dzisiaj na obiad szybkie chilli con carne, bo nie chce mi się nic wymyślać.
Ł poszedł z dzieciakami do sklepu, bo wczoraj oczywiście zapomnieliśmy kupić fasoli i soli
Później jak mnie wena najdzie to może rozłoże w końcu Lilkowe łóżeczko, bo leży od prawie 2 miesięcy w kartonie
goferek
Mcpearl, kciuki:-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, no właśnie gdzieś czytałam, że po 37tc też powinno się zrobić dokładniejsze USG żeby ocenić wymiary, teraz na wizycie będę w 37+3, mam nadzieję, że mi fi.utek zdradzi szczegóły
McPearl, dawaj dawaj
agulqa, oby to nie były początki baby bluesa!!! A guzek to może być gruczoł, nie panikuj!!!
jenn, mam ten sam problem :-( Wiele rzeczy wolę zrobić sama, bo mąż robi na odwal się i byle jak, a mnie później krew zalewa, że niedokładnie
McPearl, dawaj dawaj
agulqa, oby to nie były początki baby bluesa!!! A guzek to może być gruczoł, nie panikuj!!!
jenn, mam ten sam problem :-( Wiele rzeczy wolę zrobić sama, bo mąż robi na odwal się i byle jak, a mnie później krew zalewa, że niedokładnie
reklama
agulqa_b
Megami centralnie pod pacha, na samym srodku
Nie jakos tak blisko piersi czy cos
Zelka guzek boli jak dotykam
Z piersia ok
Miekka nie boli nie jest ciepla
Wszystko tak jak bylo
Alecta nie strasz
Nulini kuz.wa nie strasz mnie bo na sama mysl o baby bluesie chce mi sie wyc
Nie jakos tak blisko piersi czy cos