reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Nullini oni to chyba robią specjalnie, żebyśmy im nie dawały zadań.. :-D

Czy was też tak boli cały brzuch? Tak jakby wewnątrz mnie wszystko boli..

reklama
Jenn ja mam od jakiegoś czasu, bardzo tkliwy brzuch, wystarczy, ze się rusze i tak dziwnie go czuć jak by był nie mój:p a do tego twardnieje strasznie szczególnie wieczorem jak juz się położę, ale uczucie jest jak bym miała w środku jakiś głaz i ciągnie w dol....

Kurde ileż można w tej ciazy chodzić, Zosia przesadzila oj tak....

Jenn mnie brzuch juz dobry miesiąc boli, dotknąć się nie da bo zaraz się stawia, boli i co tylko może, a w środku mam uczucie jakby ktoś próbował go rozszarpac. Dzieci duże juz wiec robią w środku jesień średniowiecza :(

Haha to ja Wam mogę mojego pożyczyć :p
On tak dokładnie sprząta, że później z lupą można chodzić i plamki szukać :p
Ma to oczywiście swoje plusy i minusy, ale przynajmniej nie muszę nic po nim poprawiać hihi.

Hmm zastanawiam się czy sobie farby na łeb nie położyć jeszcze zanim do szpitala wybędę.

Doggi dokładnie w środku rozp.ierdol jak nigdy, cóż tam się musi dziać. A do tego te nasze dzieci takie złośliwe i krabrne....

McPearl trzymam mocno kciuki

A mnie wkurzają wszystkie telefony jakie moja mama przywiozła ze sobą, bo żaden jej nie działa tak jak powinien a ona zdziwiona....masakra jakaś.

Co do sprzątania to ja też wolę nie które rzeczy sama zrobić.
Mój T zmywa naczynia zawsze, ale i to musze po nim poprawiać czasem....

Nulini to Twoj nie widz tylko kurzu za to moj nie widzi ani okruchow ani brudnych naczyc na stole ba jak zmywa to NIE CZUJE ze chowa umyte ale tluste naczynia

Mój M jakoś od 3 dni ma odkurzyć ale jakoś zawsze jest coś ciekawszego do roboty...masakra... Udało mi się Ninę zagonić do południowej drzemki, też chciałam pospać ale oczywiście zanim zasnęłam ona się obudziła, spała całe 30 minut... no wiec wstałam, przecież trzeba obiad zrobić i w ogóle... mam dość... jestem tak wkurzona na wszystko i wszystkich że chce mi się ryczeć.

reklama
Suseł mam dziś to samo. Młode miały być już u babci, ale przyjedzie dopiero we wtorek. A mi się ryczeć chce bo myślałam, ze odpocznę, cały dzień chodzę obolała, czekałam jak na wybawienie ale trzeba jeszcze poczekać...

Do góry