reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Agulqa_b ja mam pod prawą pachą guzek prawie od początku ciąży gin mówi ze węzeł chłonny wywaliło i Sue schowa sam ale nie wiadomo kiedy i tak go mam już z pół roku :(

McPearl to co rodzisz dziś? :)

reklama
Jenn ja taka sucz jestem ze mowie ł ze wole sama zrobic bo on robi na odwal wiec on zeby mi udowodnic robi porzadnie a ja w trakcie jeszcze chodze za nim i palcem pokazuje :p

Jenn miala byc 7.01 jak nie urodze :p do mojego prywatnie pojde po tych 6tyg ale jutro jak bede z malym u lekarza to moze na nfz sie zapisze, obejrzy szwy i moze tego kuzka
Kuzwa martwi mnie bo jak dotkne to boli
Wczoraj go nie bylo

agulqa może jakiś kanalik mleczny? Czy to z całkiem innej strony?

W cinema city są seanse 4dx, ruszające się fotele, lejąca woda, mgła, kusi mnie, ale nie wiem czy bym im tam nie urodziła :-D

Agulqa a to nie zastoj przypadkiem? Piers nie jest cieplejsza? Boli ten guzek?

McPearl kciukasy zacisniete &&&&

Jenn moj gin mnie nakrecal, ze wczesniej urodze i przenosilam 2 tygodnie, rozczarowanie na maxa, dol i depresja.

Teraz jak mi nie zaplanuje cc wczesniej to tez przenosze, oby nie do lutego :D

Jezyk dawsj dawaj nam tu Franka, a nie przed swiatem go skrywac bedziesz ;)

Agulqa ja miałam takiego jakby guzka jak karmiłam Tymka, później doszedł ból i gorączka, bo jakiś zastój się zrobił.
Na szczęście następnego dnia minęło.

Jak mi się nic nie chce.
Dzisiaj na obiad szybkie chilli con carne, bo nie chce mi się nic wymyślać.
Ł poszedł z dzieciakami do sklepu, bo wczoraj oczywiście zapomnieliśmy kupić fasoli i soli :p
Później jak mnie wena najdzie to może rozłoże w końcu Lilkowe łóżeczko, bo leży od prawie 2 miesięcy w kartonie :p

sprite, no właśnie gdzieś czytałam, że po 37tc też powinno się zrobić dokładniejsze USG żeby ocenić wymiary, teraz na wizycie będę w 37+3, mam nadzieję, że mi fi.utek zdradzi szczegóły :crazy:

McPearl, dawaj dawaj :-D

agulqa, oby to nie były początki baby bluesa!!! A guzek to może być gruczoł, nie panikuj!!!

jenn, mam ten sam problem :-( Wiele rzeczy wolę zrobić sama, bo mąż robi na odwal się i byle jak, a mnie później krew zalewa, że niedokładnie :wściekła/y:

reklama
Megami centralnie pod pacha, na samym srodku
Nie jakos tak blisko piersi czy cos

Zelka guzek boli jak dotykam
Z piersia ok
Miekka nie boli nie jest ciepla
Wszystko tak jak bylo

Alecta nie strasz

Nulini kuz.wa nie strasz mnie bo na sama mysl o baby bluesie chce mi sie wyc

Do góry