reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja właśnie się zabrałam i jadę na lotnisko, kurde coś mi się nie podoba to, że tak latam do kibelka z drugą sprawą. Nic takiego nie jadłam wczoraj bo nie mam specjalnie apetytu a dziś obudzilam się i jak tylko otworzyłam oczy to od razu nie dobrze mi i szybko do kibelka
U nas wiosna 12st, śniegu juz nie ma....:) życzę Wszystkim dziewczyna miłego dnia:)

reklama
mcpearl gadalam ze sprite na zakupowym dzis o nawilzaczach
obczaj sobie ;)

mommy wlanie przywiezli mi tylko fotelik a mamie i tacie sie gondola i stelarz nie zmiescil w swieta
ale w nd mama bedzie wiec luz

poki co maly siedzi na balkonie juz 13minut :D
zaraz wstawie zdjecie jaki ma kombinezon zaje.bisty
normalnie posikalam sie ze smiechu jak go ubieralam :D

dagi moze sie oczyszczasz?:D

Dzięki jenn,ale nie zależy mi ,tylko jakieś Ogniem i mieczem czy coś tym stylu włączyła,a ja niecierpię takich fimów :-p

O mamo, chyba bym z miejsca rodzić zaczęła, byle tego nie oglądać :no:

Mommy, cholera, mam to samo, mąż mnie wkurza całym swoim jestestwem...

Cholera, dostałam od dziadziusia kasę, zeby kupić Młodej prezent na sobotnie urodzinki i za chiny pomysłu nie mam, wyczerpałam limit Mikołajem, gwiazdką i naszym prezentem dla niej...

Agulqa- i jak tam po werandowaniu? :)

Bada- ale Ci zazdroszczę!

Mnie też wszystko wkurza, ale mąż o dziwo nie :)

Dagi- może faktycznie coś u Ciebie się zaczyna. Mnie przed każdym porodem czyscilo.

mnie przed porodem nie czyściło. za to miałam owocną lewatywę. aż lekarz się mnie zapytał, czy ja dalej w tym kiblu siedzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. o mamo! cała ta procedura przed porodem jest śmieszna. to jest niemożliwe, jak bardzo wtedy człowiek ma wszystko w dupie :-D:-D:-D

My już po południowej drzemce,teraz sie czuje o wiele lepiej.za chwile pomykamu na basen Dziewczyny mój M jest Wam dozgonnie wdzi€czny,tak zachwalałyście konsole do gier,te gry dla dzieciaków i ćwiczenia że pizwoliłam mu kupić.jutro jade do sklepu,cieszy si€ jak dziecko.

jezyk tatus spanikowal i mlody po 20min byl w domku ;p
ale jutro go wystawie na balkon na jakas godzinke jak nie bedzie wiedzial :D
o ile pogoda pozwoli :)

sprite ja myslalam ze lewatywa po to zeby za duzo w dupie nie miec :D

reklama
Goferek :-D :-D

Śmiejcie się ze mnie lub nie ale ja się tego czyszczenia przed porodem boję :dry: że to będzie takie nie do powstrzymania , że w drodze do szpitala w samochodzie narobię :szok: (inna opcja w rowie przy drodze :cool:)

Nulini ja bym mojego z chęcia się pozbyła , że tak ładnie napiszę.....

Do góry