reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

mommy a czemu myslisz ze az tak bedzie Cie czyscic?
ja poszlam rano do wc na 2, wyparlam lekko balonik bo sie zaklinowal i musialam sie go pozbyc
no i przy lewatywie to glownie woda mi z tylka leciala ;p

reklama
Ja to staram się o tym w ogóle nie myśleć ;-) Co będzie to będzie..
A teraz zabieramy się za oglądanie filmu :-) noworoczne lenistwo trwa.

U mnie była mama ,P się śmieje że przeżywa bardziej od niego :-D
Dają mi zastrzyki na płucka dla dziecka ,na razie jeden a do rana jeszcze 2 ,ponoć dlatego że przy cc dziecko jest nagle wyciągane ,przy poprzednich porodach nie dawali :sorry2:

Mamusie starszakow.
Myslicie ze zabranie malego ze soba jutro do przychodni po karte i pozniej do pediatry z zaropialym oczkiem bedzie ok?
I po drodze szybkie zakupy spozywcze
Czy nie powinnam go jeszcze tachac ze soba w takie miejsca jak sklep itp

Agulqa- to jest Wasza decyzja. Ja na pewno z zakupów w markecie bym zrezygnowała z takim malenstwem. Tym bardziej że jest malusi i nie dopiero pierwsze werandowanie za nim.
Jeśli masz już swojego pediatrę to bym zadzwoniła i zapytała, umówiła się na konkretna godzinę żeby nie siedzieć z maluchem długo w poczekalni.
Ale tak jak pisze, to Wasze decyzje i w tym wypadku musisz trochę zdać się na instynkt, bo pewnie ile mam tyle opinii ;)

Jezyk wlasnie tak mysle o zakupach ze ł moze ogarnac
Pediatry nie mam
Musze jechac 15km zabrac z osrodka karte roberta bo szpital tam wyslal i jechac z nia dopiero do przychodni gdzie mi sie uda pediatre zalatwic i licze na to ze od razu ktos by go zobaczyl

Agulqa - Wasza decyzja jako rodziców ale ja bym po sklepach nie biegała z takim maleństwem. Raz że miał 1 werandowanie a 2 że pogoda sprzyja infekcjom i pełno chorych ludzi wkoło. Zwykły spacerek po okolicy po kilku werandowaniach. Co do lekarza to nie ma u Was poradni dzieci zdrowych?? Umawiasz się z lekarzem mówiąc że przyjdziesz z noworodkiem. Ma zaropiałe oczko? To może być zatkany kanalik łzowy ale to musi stwierdzić lekarz.

reklama
Jezyk tam gdzie chce go zapisac nie ma problemu zebym przyjechala z karta
A tam gdzie mam ja odebrac karta na mnie czeka
Tylko pytanie czy lekarz przyjmie mnie juz jutro
Ale z drugiej strony chyba powinien co?
A jak nie pojde jutro do lekarza to najszybciej w pon
A jemu teraz po soaniu to oczko sie az skleilo :-(

Do góry