reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Witam w nowym roku :-)
U nas imprezka do 3 była tak się nasmialam że dzisiaj gardło odmawia posłuszeństwa :-D

Nina jeszcze śpi... Na szczęście wczoraj dobrze się czuła tylko przed snem znowu jej krew
Zaczęła lecieć :-/

DOGGI fuck :-/ ty to masz pecha 3mam kciuki zeby szybko przeszło...

BADA & & & !

ALECTA & za wizytę :-)

Agulqa moja Nina też poszła rok wcześniej do szkoły jest z listopada więc nie duża różnica i nie ma tragedii więc spokojnie ;-)

reklama
Dzięki dziewczyny :happy2:
tak ​Aza mam się wstawić między 12 a 13 dzisiaj i na czczo- tak mam napisane ,sam zastępca ordynatora zarządził :-p

alecta wiesz już coś ?

Witajcie w Nowym Roku!
My poszlismy SPAC zaraz po polnocy, strasznie mnie zmoglo.

Doggi, wspolczuje chorobska. Mnue tez cos od wczoraj w gardle drapie, mam nadzieje, ze UdA sie stlumic dziada w zarodku, bo nie chce rodzic chora :( jak calkuem niedawno mialam grype to nie mialam sily sie ruszac z bolu, tak to ja nie chce!

Bada powodzenia!

u mnie też szklanka na chodnikach.

i ja naprawdę dziś mam zły psychicznie dzień. teraz już serio chcę tylko wiosnę. wychodzić z domu. chociażby się umordować z dwójką dzieci, ale wyjść i nie gnić już w tych 4 ścianach w tym ociężałym ciele. czemu ta data 01.01. tak na mnie działa :-D:-D

Nulini, ale ja mam chłopca i jemu podoba się "ciach, ciach" i inne boksowanie... musiałabys go widzieć. chyba go na jakieś karate zapisze lub coś :-D

Witam dziewczyny w nowym roku! Ja pół nocy meczylam się ze skurczami, teraz latam co 5min na kibelke. A o 15 musze jechać po mamę na lotnisko.

Bada trzymam kciukasy za Was!!!!! I czekam na info:)

Doggi dużo Zdroweczka Ci życzę, choroba żadna przyjemność tym bardziej teraz, biedna.....

Ja mogę chodzić w ciazy ale tylko II trymestr, pierwszy masakra, trzeci w drodze wyjątku może być.

Femme zdrowka dla Niny.

jezyk dzisiaj pierwsze werandowanie.
tylko wlasnie nie mam gondoli jeszcze'
ubrac go jak na spacer, wlozyc do lozeczka i niech tak spi przy otwartym oknie?
teraz mamy +2

mommy nie mam wozka wiec musze zaczac od werandowania ;p

nulini ja planuje dzisiaj zostawic ł z malym i isc chociaz na 10min na spacer ;)

femme powiem Ci ze moj brat z wrzesnia i widac roznice miedzy nim a dzieciakami z poczatku roku
jednak chlopcy troche inaczej 'dojrzewaja' a robert pojdzie tak na prawde w wieku 4lat do zerowki.
juz mi go zal takiego maluszka! Ł mowil ze bedzie go w domku uczyc ;p
byle nie matmy bo moze dziecko na tym stracic :p

reklama
byle nie matmy bo moze dziecko na tym stracic :p

Hahahahaha
No Nina do 1 klasy poszła jako 5 latka :p ale racja dziewczynki jakieś bardziej ogarniete się wydają :-D ale nie zawsze może z Roberta kawał chłopa będzie :p :-D teraz się tym nie ma co przejmowac taki mamy zryty kraj że wszystko może jeszcze się 5 razy zmienić :-D

Kurde czuje się jakbym kaca miała... Bez sensu :p

Do góry