reklama
jenn200818
Fanka BB :)
My właśnie ze spaceru wróciliśmy, dobrze tak się przewietrzyć :-) Teraz dalszy ciąg lenistwa..
Agulqa chyba przy takiej temperaturze to spokojnie na balkon możesz wystawić małego, tak chyba najlepiej ;-)
Agulqa chyba przy takiej temperaturze to spokojnie na balkon możesz wystawić małego, tak chyba najlepiej ;-)
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok!!!
Bada m - kciukaski za jutro w szpitalu, będziemy czekać na wieści.
Sylwi - ale się nacierpiałaś i namartwiłaś biedna, nie martw się tym co było teraz tylko ciesz się malutką córeńką
Doggi - nosz kurde, oby Ci szybko minęło. Kuruj się kobieto.
Mi bóle minęły o północy, Oskar chyba wystraszył się fajerwerków:-) i stwierdził że lepiej z brzuchu mamy.
Ja to myślę, że i tak urodzę po terminie. Bez oksytocyny nie mam porządnych skurczy a przed terminem jak nie ma wskazań medycznych to chyba nie podają na rozbuchanie porodu oksytocyny no nie? Nie wiecie jak to jest??
Agulqa - może mały ma sapkę, moja Maja miała sapkę bo napiła się wód płodowych, kazali mi zakraplać solą nosek i kłaść na brzuszku żeby wylatywało. Musisz tylko patrzeć na maluszka żeby się nie przydusił w tej pozycji. Ja bym wystawiała małego ubranego na wyjście w foteliku na balkonie jak nie ma wózeczka.
Pozdrawiam
Bada m - kciukaski za jutro w szpitalu, będziemy czekać na wieści.
Sylwi - ale się nacierpiałaś i namartwiłaś biedna, nie martw się tym co było teraz tylko ciesz się malutką córeńką
Doggi - nosz kurde, oby Ci szybko minęło. Kuruj się kobieto.
Mi bóle minęły o północy, Oskar chyba wystraszył się fajerwerków:-) i stwierdził że lepiej z brzuchu mamy.
Ja to myślę, że i tak urodzę po terminie. Bez oksytocyny nie mam porządnych skurczy a przed terminem jak nie ma wskazań medycznych to chyba nie podają na rozbuchanie porodu oksytocyny no nie? Nie wiecie jak to jest??
Agulqa - może mały ma sapkę, moja Maja miała sapkę bo napiła się wód płodowych, kazali mi zakraplać solą nosek i kłaść na brzuszku żeby wylatywało. Musisz tylko patrzeć na maluszka żeby się nie przydusił w tej pozycji. Ja bym wystawiała małego ubranego na wyjście w foteliku na balkonie jak nie ma wózeczka.
Pozdrawiam
bada m.
Jestem już zakwaterowana w szpitalu tony papierów podpisane,położne miłe ale skomentowały,że 3 ciąża po dwóch cc to wielkie ryzyko,miałam ktg i jeszcze gin mnie nie oglądał,ale z nim rozmawiałam i śmiał się,że wytrzymałam do stycznia
Mam tv w sali ale równo ze mną przyjęli dziewczynę i rządzi pilotem
Zdrówka dla chorych dużych i małych
Mam tv w sali ale równo ze mną przyjęli dziewczynę i rządzi pilotem
Zdrówka dla chorych dużych i małych
jenn200818
Bada szpitalna walka o pilota.. to poważna sprawa :-) Trzymam kciuki!
bada m.
Dzięki jenn,ale nie zależy mi ,tylko jakieś Ogniem i mieczem czy coś tym stylu włączyła,a ja niecierpię takich fimów
agulqa_b
Femme ja nie wierze w cuda
Co najwyzej dadza dzieci do szkoly na 3lata a ni3 na 6
Psychole! :-\
Zelka no wlasmoe wiem i nie mam pojecia co z nim zrobic
Karpanna mi nikt nic nie mowil o sapce zadnej wiec nie mam pojecia
Co najwyzej dadza dzieci do szkoly na 3lata a ni3 na 6
Psychole! :-\
Zelka no wlasmoe wiem i nie mam pojecia co z nim zrobic
Karpanna mi nikt nic nie mowil o sapce zadnej wiec nie mam pojecia
McPearl
Bada, to miłego pobytu. Byle krótki
agulqa, dokładnie, że to może być sapka. Mikołaj mi kichał i prychał po porodzie.
Macie może jakieś sprawdzone nawilżacze powietrza? Ostatni mi się popsuł...
Ależ mi dzisiaj duszno. Może mi hemoglobina spadła...nie brałam żelaza jak miałam niestety bo takie zaparcia miałam.
I która to wczoraj urodziła? Czy w końcu żadna?
agulqa, dokładnie, że to może być sapka. Mikołaj mi kichał i prychał po porodzie.
Macie może jakieś sprawdzone nawilżacze powietrza? Ostatni mi się popsuł...
Ależ mi dzisiaj duszno. Może mi hemoglobina spadła...nie brałam żelaza jak miałam niestety bo takie zaparcia miałam.
I która to wczoraj urodziła? Czy w końcu żadna?
reklama
MommyTigger
Witam po raz 2
Obudziłam się i pożeram monte.
Agulqa no tak bez gondoli lipa trochę ;-)
Mleko mi zamarzło na balkonie, jakim cudem? A chciałam robić kasze manna z bananem i miodem....
Ahh,,,, zachciało mi się żeby małego mieć już obok. Stary mnie wkurza... Nie pytajcie czym, nawet tym ,że oddycha.
Obudziłam się i pożeram monte.
Agulqa no tak bez gondoli lipa trochę ;-)
Mleko mi zamarzło na balkonie, jakim cudem? A chciałam robić kasze manna z bananem i miodem....
Ahh,,,, zachciało mi się żeby małego mieć już obok. Stary mnie wkurza... Nie pytajcie czym, nawet tym ,że oddycha.