reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Agulqa ubierz jak na spacer i na balkon wystaw np w foteliku ? Nie wiem czy to nie za ciepło będzie tak w pełnym rynsztunku w łóżeczku i tylko przy oknie otwartym ... Tym bardziej że mrozu nei ma i temka na plusie :confused:

reklama
My właśnie ze spaceru wróciliśmy, dobrze tak się przewietrzyć :-) Teraz dalszy ciąg lenistwa..
Agulqa chyba przy takiej temperaturze to spokojnie na balkon możesz wystawić małego, tak chyba najlepiej ;-)

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na ten Nowy Rok!!!

Bada m - kciukaski za jutro w szpitalu, będziemy czekać na wieści.

Sylwi - ale się nacierpiałaś i namartwiłaś biedna, nie martw się tym co było teraz tylko ciesz się malutką córeńką

Doggi - nosz kurde, oby Ci szybko minęło. Kuruj się kobieto.

Mi bóle minęły o północy, Oskar chyba wystraszył się fajerwerków:-) i stwierdził że lepiej z brzuchu mamy.

Ja to myślę, że i tak urodzę po terminie. Bez oksytocyny nie mam porządnych skurczy a przed terminem jak nie ma wskazań medycznych to chyba nie podają na rozbuchanie porodu oksytocyny no nie? Nie wiecie jak to jest??

Agulqa - może mały ma sapkę, moja Maja miała sapkę bo napiła się wód płodowych, kazali mi zakraplać solą nosek i kłaść na brzuszku żeby wylatywało. Musisz tylko patrzeć na maluszka żeby się nie przydusił w tej pozycji. Ja bym wystawiała małego ubranego na wyjście w foteliku na balkonie jak nie ma wózeczka.

Pozdrawiam

Jestem już zakwaterowana w szpitalu :-p tony papierów podpisane,położne miłe ale skomentowały,że 3 ciąża po dwóch cc to wielkie ryzyko,miałam ktg i jeszcze gin mnie nie oglądał,ale z nim rozmawiałam i śmiał się,że wytrzymałam do stycznia
Mam tv w sali ale równo ze mną przyjęli dziewczynę i rządzi pilotem :-D

Zdrówka dla chorych dużych i małych

Femme ja nie wierze w cuda
Co najwyzej dadza dzieci do szkoly na 3lata a ni3 na 6
Psychole! :-\

Zelka no wlasmoe wiem i nie mam pojecia co z nim zrobic

Karpanna mi nikt nic nie mowil o sapce zadnej wiec nie mam pojecia

Bada, to miłego pobytu. Byle krótki :)
agulqa, dokładnie, że to może być sapka. Mikołaj mi kichał i prychał po porodzie.
Macie może jakieś sprawdzone nawilżacze powietrza? Ostatni mi się popsuł...
Ależ mi dzisiaj duszno. Może mi hemoglobina spadła...nie brałam żelaza jak miałam niestety bo takie zaparcia miałam.
I która to wczoraj urodziła? Czy w końcu żadna?

Bada, potraktuj szpital jak wczasy :p
Życzę rychłego opuszczenia :-)

Ja sie dzis czuje jakbym była na mega kacu!!! A wypiłam tylko łyka szampana :-)

reklama
Witam po raz 2 :-D

Obudziłam się i pożeram monte.

Agulqa no tak bez gondoli lipa trochę ;-)

Mleko mi zamarzło na balkonie, jakim cudem? :confused: A chciałam robić kasze manna z bananem i miodem....

Ahh,,,, zachciało mi się żeby małego mieć już obok. Stary mnie wkurza... Nie pytajcie czym, nawet tym ,że oddycha.

Do góry