reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Jezyk dzwonilam wczoraj i babka mowila ze 2 normalnie pracuja
agulqa_b
Megami babka kazala mi miec karte ze soba
U nas spokój w kuj-pom 100 % podpisanych kontraktów.
Agulqa - Maja miała zatkany kanalik łzowy bo tak jej łzawiło oczko i ropiało. Miała w szpitalu przedmuchiwany kanalik i jest ok.
Bada m - zazdroszczę jutro będziesz mieć dzidziusia
Doggi - jak się czujesz?
Agulqa - Maja miała zatkany kanalik łzowy bo tak jej łzawiło oczko i ropiało. Miała w szpitalu przedmuchiwany kanalik i jest ok.
Bada m - zazdroszczę jutro będziesz mieć dzidziusia
Doggi - jak się czujesz?
agulqa_b
Laski a czemu ten rumianek dla oczu nie jest dobry?
Bo oczywiscie mi tescie mowia ze ru iankiem mam robic
Bo oczywiscie mi tescie mowia ze ru iankiem mam robic
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
U mnie były problemy z kartą, bo poczta zawiodła, ale normalnie dziecko zapisałam, normalnie dziecko przyjęli. Powiedz, ze poczta ma opóźnienia przez święta, jeśli będą robić problemy i tyle. Z drugiej strony jak trasa wyprawy nie jest bardzo zaludniona to bym poszła.
Od rumianku mleczko sto razy lepsze i bezpieczniejsze :-) ja wkrapiałam bezpośrednio do oczka, czy noska, zależnie od 'schorzenia'
Od rumianku mleczko sto razy lepsze i bezpieczniejsze :-) ja wkrapiałam bezpośrednio do oczka, czy noska, zależnie od 'schorzenia'
Ostatnia edycja:
Karpanna ja mam jutro wizytę i będę błagać gina żeby mi szybciej wywołał poród bo ja Sue wykończę ;( w nocy co 45min budził mnie skurcz takie obudziły mnie jak z Olą się zaczynało a tu psikus i spokój, a nawet się z T od rana potarmosilismy żeby pomóc... Nie pomogło 5lm spaceru na biezni tez nic, dno
Żelka nic się nie odzywala Gochson a nr do niej nie mam
Bada super ze juz w szpitalu strasznie zazdroszczę juz jutro Gniewko będzie z tobą
Jenn ja często bywalam w szpitalu i zawsze rządziłam pilotem jakoś nie sprzeciwiają mi się nigdy
Agulqa_b a co ty się szkołą przejmujesz?! Ja p tym jeszcze prxy oli nie myślę a co dopiero z uwagi na stacha, spokojnie
Dagi u mnie to samo, o 6 obudziła mnie chęć dwójeczki i byłam kilka razy i o 8 zasnęłam potem o 12 znów :/
Nulini u nas furorę zrobiła panda taka elektryczna ola nawet z nią śpi
Sprite ja lewatywy nie miałam, miałam kiedyś przed jakimś badaniem i masacra jsk mnie du.pa bolała masacra!!
Mommy mnie nic nie czyścilo przed porodem
A ja dziś jakiś zgon. Wypiłam ze 2 litry soku z cytryny, ale dalej lipnie mi. Łeb boli okropnie juz 3ci dzuen, nos zatkany ale nic nie leci z niego, noni gardło boli ale trochę mniej może ta cytryna wyzarla.
Poza tym poza ciężka nocą dziś dzień bez problemów ciążowych no poza kłuciem w ci.pce i uczucia wyciskania główki między moje nogi ale ogólnie spoko.
Jutro mam gina jestem ciekawa jak sytuacja u mnie
Żelka nic się nie odzywala Gochson a nr do niej nie mam
Bada super ze juz w szpitalu strasznie zazdroszczę juz jutro Gniewko będzie z tobą
Jenn ja często bywalam w szpitalu i zawsze rządziłam pilotem jakoś nie sprzeciwiają mi się nigdy
Agulqa_b a co ty się szkołą przejmujesz?! Ja p tym jeszcze prxy oli nie myślę a co dopiero z uwagi na stacha, spokojnie
Dagi u mnie to samo, o 6 obudziła mnie chęć dwójeczki i byłam kilka razy i o 8 zasnęłam potem o 12 znów :/
Nulini u nas furorę zrobiła panda taka elektryczna ola nawet z nią śpi
Sprite ja lewatywy nie miałam, miałam kiedyś przed jakimś badaniem i masacra jsk mnie du.pa bolała masacra!!
Mommy mnie nic nie czyścilo przed porodem
A ja dziś jakiś zgon. Wypiłam ze 2 litry soku z cytryny, ale dalej lipnie mi. Łeb boli okropnie juz 3ci dzuen, nos zatkany ale nic nie leci z niego, noni gardło boli ale trochę mniej może ta cytryna wyzarla.
Poza tym poza ciężka nocą dziś dzień bez problemów ciążowych no poza kłuciem w ci.pce i uczucia wyciskania główki między moje nogi ale ogólnie spoko.
Jutro mam gina jestem ciekawa jak sytuacja u mnie
reklama