reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja właśnie się zabrałam i jadę na lotnisko, kurde coś mi się nie podoba to, że tak latam do kibelka z drugą sprawą. Nic takiego nie jadłam wczoraj bo nie mam specjalnie apetytu a dziś obudzilam się i jak tylko otworzyłam oczy to od razu nie dobrze mi i szybko do kibelka
U nas wiosna 12st, śniegu juz nie ma....:) życzę Wszystkim dziewczyna miłego dnia:)

reklama
mcpearl gadalam ze sprite na zakupowym dzis o nawilzaczach
obczaj sobie ;)

mommy wlanie przywiezli mi tylko fotelik a mamie i tacie sie gondola i stelarz nie zmiescil w swieta
ale w nd mama bedzie wiec luz

poki co maly siedzi na balkonie juz 13minut :D
zaraz wstawie zdjecie jaki ma kombinezon zaje.bisty
normalnie posikalam sie ze smiechu jak go ubieralam :D

dagi moze sie oczyszczasz?:D

Dzięki jenn,ale nie zależy mi ,tylko jakieś Ogniem i mieczem czy coś tym stylu włączyła,a ja niecierpię takich fimów :-p

O mamo, chyba bym z miejsca rodzić zaczęła, byle tego nie oglądać :no:

Mommy, cholera, mam to samo, mąż mnie wkurza całym swoim jestestwem...

Cholera, dostałam od dziadziusia kasę, zeby kupić Młodej prezent na sobotnie urodzinki i za chiny pomysłu nie mam, wyczerpałam limit Mikołajem, gwiazdką i naszym prezentem dla niej...

Agulqa- i jak tam po werandowaniu? :)

Bada- ale Ci zazdroszczę!

Mnie też wszystko wkurza, ale mąż o dziwo nie :)

Dagi- może faktycznie coś u Ciebie się zaczyna. Mnie przed każdym porodem czyscilo.

mnie przed porodem nie czyściło. za to miałam owocną lewatywę. aż lekarz się mnie zapytał, czy ja dalej w tym kiblu siedzę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D. o mamo! cała ta procedura przed porodem jest śmieszna. to jest niemożliwe, jak bardzo wtedy człowiek ma wszystko w dupie :-D:-D:-D

My już po południowej drzemce,teraz sie czuje o wiele lepiej.za chwile pomykamu na basen Dziewczyny mój M jest Wam dozgonnie wdzi€czny,tak zachwalałyście konsole do gier,te gry dla dzieciaków i ćwiczenia że pizwoliłam mu kupić.jutro jade do sklepu,cieszy si€ jak dziecko.

jezyk tatus spanikowal i mlody po 20min byl w domku ;p
ale jutro go wystawie na balkon na jakas godzinke jak nie bedzie wiedzial :D
o ile pogoda pozwoli :)

sprite ja myslalam ze lewatywa po to zeby za duzo w dupie nie miec :D

reklama
Goferek :-D :-D

Śmiejcie się ze mnie lub nie ale ja się tego czyszczenia przed porodem boję :dry: że to będzie takie nie do powstrzymania , że w drodze do szpitala w samochodzie narobię :szok: (inna opcja w rowie przy drodze :cool:)

Nulini ja bym mojego z chęcia się pozbyła , że tak ładnie napiszę.....

Do góry