reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Ja dzisiaj po 7 się obudziłam, oczywiście na siku, co wiązało się z tym, że już o ponownym zaśnięciu nie było mowy..
LayDeek swoje to i do 10 kilo będziesz nosić z uśmiechem na twarzy :-)
Miłego dnia!

reklama
hahaha ale miałam sen :-D

hej!

tzn. wcale nie był śmieszny, bo sie w nocy aż obudziłam wystraszona, ale uśmierciłam w śnie mojego v-ce prezesa z firmy :-D:-D. spadł w przepaść, bo drabinka, na której stał u szczytu nagle się zlamała ze starości. uuuuuuuuuuuuuuuu trup na miejscu :confused::confused::confused:

Doggi, oby tak dalej z tymi nockami!

a nieprzespanym życzę miłego odsypiania w dzień ;-)

miłego dzionka :happy2: ja spałam superowo,a wręcz byłam zdziwiona jak o 7 budzik w telefonie zadzwonił,ze to już :-pnawet nie pamiętam kiedy się obracałam z boku na bok,bo zwykle to mnie budzi,a dziś nic
byłam w biedrze kupiłam chłopcą po zestawie Lego i Alicji taką zabawkę z fisher price już na Gwiazdkę

Tasia- no weź coś jeszcze wysnij np.mój termin ;)

Ja też obstawiam bade lub elutke :)

My jemy wszystko, a jak ktoś wybrzydza to znaczy że nie jest głodny...taka wyrodna matka i żona ze mnie :p

Bada- ooo to musi być wciagajaca książka.

A ja zaczynam rozumieć ból Alecta ze spaniem. Drugą noc się męczę i właściwie nie wiem czemu.

Dzisiaj ciężki dzień. Na 13 z Cypkuem do dentysty, potem od razu do lekarza i będę musiała trochę poczekać bo przyjmuje od 15 ale nie opłaca mi się wracać do domu bo dentysta i ginka w tym samym mieście. Wrócę to od razu chłopaków szykuje i jedziemy na treningi. Najpierw jednego potem drugiego odstawiam i myślę, że gdzieś koło 18.30 będziemy w domu. Oczywiście Piotrek ma dzionke, bo ja zawsze mam takie szczęście, że jak dużo na głowie to sama zostaje. :D
Jeszcze kurierzy mają przyjechać i jak się nie wyrobia to będę musiała sąsiadkę prosić żeby odebrała paczki.

Milego dnia laski :)

Jezyk tylko z tymi snami jest tak ze czyta się je na opak. Wiec Karpanna powinna się lękać :p

Bada ja też już kolekcjonuje prezenty na gwiazdkę, chcę to szybko załatwić i mieć z głowy ;)

jeżyk to ciężki dzień przed Tobą :happy2: dużo siły w takim razie,książka rzeczywiście wciągająca,a że w sobotę chcemy iść na Igrzyska 3 do kina to mam nadzieję zdąrzyć przeczytać,chociaż pół ;-)
i dobrze,że Twoje dzieci jedzą wszystko,bo moje wydziwiają i wiele razy gotuje 2 obiady ,bo my co innego i oni co innego,ale ja mam tak,że jak nie lubię marchewki z groszkiem to nigdy tego nie ugotowałam,zupy mlecznej nie lubię więc moje dzieci w życiu tego nie jadły itp.

Doggi, jak juz tak kolekcjonujesz prezenty, to moze i dla nas się coś znajdzie??? :))) My w tym roku robimy tylko dzieciom. Finansowo bym nie wyrobiła, gdybym musiała 12 osobom coś kupić.

Zapowiadają śnieżne święta!!!!! Yupiii!!!

Doggi, ja też ja też :-) i juz połowę mam :-):-):-) tylko ja zwykle brak pomysłu na prezent dla taty i teścia. może jakaś podpowiedź?

Sprite no u mnie też tata i teść to kłopot wielki! Dla mamy kolczyki i zawieszka z aparta (ona ma je.bca na punkcie firm....), teściowej perfum, dla sis każdy rzuca sianem na laptopa bo jej umarł a bardzo potrzebuje, dla brata coś z firmowego sklepu Lech Poznań, a teść i tata nie mam pojęcia są zbyt trudni

reklama
Do góry