reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
A ja uwielbiam ryż na mleku, a tak dawno nie jadłam.
Muszę sobie kiedyś zrobić.
O Lilka uslyszala i czkawki aż dostała :p

Agulqa to czekam :-D
Akurat dzieciaki do przedszkola odwioze to będziemy miały wolną chatę :-D

weźcie mnie wygońcie,miałam sie połozyć i czytać drugą część Igrzysk śmierci,bo wczoraj skończyłam pierwszą,a mój syn Antoni zawsze mi mówi,że pomału czytam w sensie ja czytam tylko przed snem,a on w każdej wolnej chwili i łyknął te 3 tomy w niecały tydzień

Agulqa niech Twój mojego zabierze :-D Bo serio, skrzywdzę go jeszcze.

Oglądam tvn style o dzieciach które stosują przemoc wobec rodziców.

Ja wyprałam ciuszki te z lumpka i wysuszyłam i nie skurczyły się ani nic :-) Jutro zacznę pranie wszystkich ciuszków tylko dokupię jeszcze bodziaki z krótkim rękawkiem. Mam ciemny kombinezon jeden i jeden jasny to mogę je z innymi ciuszkami wyprać nie? Ogólnie ten płyn do prania w ogóle nie pachnie.... :dry:

Mommy mi tez sie wydaje ze nie pachnie ake jak tesciowa i sis ł przychodza to mowia ze czuc juz bobasem
Nooo i spoko dawaj Twojego ;-) jutro o 6 pociag z torunia do w-wa zachodnia i potem kierunek pruszkow :-D

Nie no ja jak wrażliwa jestem na zapchy tak jak siebie kocham nic nie czuję :dry: A w butelce pachną. Oszustwo jakieś! :-D

Agulqa jakby się tak dało to mojemu worek na głowę i niech jedzie do pruszkowa :-D

Elutka, tak, tak osobno ten ciemny :-D Ale chodzi mi o to ,że kombinezony mogę z innymi ciuszkam dobranymi kolorystycznie prać nie? Przecież i tak wszystko w tym samym płynie i na tą samą temp. już będę prać. Muszę tylko na wirowanie zwrócić uwagę.

reklama
Do góry