reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Bada ja nalesniki czy racuchy owszem
Ale taki ryz na mleku czy zupa mleczna
A fe!
Alecta jasne
Jutro na 10 wpadam na kawe
Ale taki ryz na mleku czy zupa mleczna
A fe!
Alecta jasne
Jutro na 10 wpadam na kawe
bada m.
weźcie mnie wygońcie,miałam sie połozyć i czytać drugą część Igrzysk śmierci,bo wczoraj skończyłam pierwszą,a mój syn Antoni zawsze mi mówi,że pomału czytam w sensie ja czytam tylko przed snem,a on w każdej wolnej chwili i łyknął te 3 tomy w niecały tydzień
MommyTigger
Agulqa niech Twój mojego zabierze Bo serio, skrzywdzę go jeszcze.
Oglądam tvn style o dzieciach które stosują przemoc wobec rodziców.
Ja wyprałam ciuszki te z lumpka i wysuszyłam i nie skurczyły się ani nic :-) Jutro zacznę pranie wszystkich ciuszków tylko dokupię jeszcze bodziaki z krótkim rękawkiem. Mam ciemny kombinezon jeden i jeden jasny to mogę je z innymi ciuszkami wyprać nie? Ogólnie ten płyn do prania w ogóle nie pachnie....
Oglądam tvn style o dzieciach które stosują przemoc wobec rodziców.
Ja wyprałam ciuszki te z lumpka i wysuszyłam i nie skurczyły się ani nic :-) Jutro zacznę pranie wszystkich ciuszków tylko dokupię jeszcze bodziaki z krótkim rękawkiem. Mam ciemny kombinezon jeden i jeden jasny to mogę je z innymi ciuszkami wyprać nie? Ogólnie ten płyn do prania w ogóle nie pachnie....
agulqa_b
Mommy mi tez sie wydaje ze nie pachnie ake jak tesciowa i sis ł przychodza to mowia ze czuc juz bobasem
Nooo i spoko dawaj Twojego ;-) jutro o 6 pociag z torunia do w-wa zachodnia i potem kierunek pruszkow
Nooo i spoko dawaj Twojego ;-) jutro o 6 pociag z torunia do w-wa zachodnia i potem kierunek pruszkow
MommyTigger
Nie no ja jak wrażliwa jestem na zapchy tak jak siebie kocham nic nie czuję A w butelce pachną. Oszustwo jakieś!
Agulqa jakby się tak dało to mojemu worek na głowę i niech jedzie do pruszkowa
Elutka, tak, tak osobno ten ciemny Ale chodzi mi o to ,że kombinezony mogę z innymi ciuszkam dobranymi kolorystycznie prać nie? Przecież i tak wszystko w tym samym płynie i na tą samą temp. już będę prać. Muszę tylko na wirowanie zwrócić uwagę.
Agulqa jakby się tak dało to mojemu worek na głowę i niech jedzie do pruszkowa
Elutka, tak, tak osobno ten ciemny Ale chodzi mi o to ,że kombinezony mogę z innymi ciuszkam dobranymi kolorystycznie prać nie? Przecież i tak wszystko w tym samym płynie i na tą samą temp. już będę prać. Muszę tylko na wirowanie zwrócić uwagę.
reklama