reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Właśnie wróciliśmy z teatru, a tu tyle nadrabiania ale już wszystko przeczytane ;-)
Ja właśnie planowałam rok z małym być, ale też nie wiem jak to wyjdzie. Żal mi go będzie oddawać pod opiekę komuś obcemu..
A co do zup mlecznych i takich wynalazków, to na samą myśl niestety robi mi się niedobrze.. Nie lubię w ogóle mleka samego w sobie, nawet zapach mnie drażni. Toleruje tylko w kawie i kakao ewentualnie od czasu do czasu. :-)
Jutro ostatnie spotkanie w szkole rodzenia, trochę mi żal, że już więcej nie będzie. Ale co zrobić ;-)

Ja mleko uwielbiam! !
Jenn miałam podobne podejście, a teraz widzę że żłobek to była jedna z lepszych decyzji :-)
Ja idę lulu. Dobranoc :-*

Witam nocną a właściwie dla mnie wieczorową porą. Wczoraj do 4 byliśmy u sąsiadki i wstać rano nie mogłam. Dzisiaj miałam dzień sprzątania a Konrad mi wtórował i co chwilę pytał co jeszcze może zrobić. Potem grzecznie układał Lego więc normalnie aniołek :)))

Alecta dobrze, że Tymko dziś lepiej.

Hej!
Ja nie spie juz od 4.30
Ł wstawal o tej godz bo o 6 ma pociag z Torunia
Chcialam z nim jechac, ale potem stwierdzilam, ze lepiej w lozku pospiw
I co?! Nie spie bo czekam na smsa ze dotarli spokojnie na pkp :-\
Ostatnio jak obudze sie w nocy to jest koniec spania
Juz mam tak chyba 3 dzien z rzedu :-\
Porazka totalna

Poza tym dalej mam dylemat na jaka siec zmienic tel
Orange ma tak kajowy zasieg ze ja w mieszkanii jestem ciagle poza siecia :-( teraz tez, dobrze ze wifi mamy
Plus u nas najlepiej dziala ale tam najgorsze oferty :-( i badz tu madry :-\

Edit
Aaaa ja dalej leze jak debil :-(

Ostatnia edycja:
Witam sie po weekendzie.
Ja nie śpię od 6.30.
Dzis mam dostać kasę z ZUS, wiec w końcu uda mi sie zrealizować zakupy w aptece internetowej. Koszyk na kwotę 366 zł :/
W sobotę jade zamówić wózek. Zdecydowanie camarelo :)

Od kilku dni meczy mnie zgaga. Nawet rennie już nie pomaga.

W sobotę byłam odwiedzić koleżankę. Potrzymalam z 15 minut jej 1,5 miesięczna córę, która wazy 3900. I wiecie co?? Rece chciały mi odpaść. O kręgosłupie nie wspomnę. Jak ja dam radę ze swoim? :))) aż boje się myślec :)
Wszystkim życzę miłego dnia !

Nulini podpowiem to pediatrze..

Pediatra nam wmawia, że to alergia na pleśnie i grzyby, ale na testach nic nie wyszło... Co nie zmienia faktu, że po lekach odczulających kaszel mija...

femme, ja też jeszcze nie wstaję w nocy na sikanie :-D

Matko, u mnie też pierwsza kijowa nocka, po drugiej się obudziłam, bo Młoda się w wyrku wierciła i usnąć nie mogłam, bo na boku bolą mnie biodra, a na plecach się duszę :wściekła/y:

reklama
LayDeeK ze swoim nawet przewijanie kupy nie brzydzi zupełnie co innego ;) a teraz ciężko i wszystko boli bo brzuch obciąża, i jak urodxisz juz dużo mniej bedzue bolało.

U mnie druga, całkiem całkiem nocka. Co prawda mam kłopoty żeby zasnąć, ale jak już zasne to śpię jak zabita ;) i wstaje o 7 i jestem tak wypoczęta ze szok, jakiś strzał energii dostałam. W końcu, bo ile można zdychac

Do góry