reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Ja dzisiaj po 7 się obudziłam, oczywiście na siku, co wiązało się z tym, że już o ponownym zaśnięciu nie było mowy..
LayDeek swoje to i do 10 kilo będziesz nosić z uśmiechem na twarzy :-)
Miłego dnia!

reklama
hahaha ale miałam sen :-D

hej!

tzn. wcale nie był śmieszny, bo sie w nocy aż obudziłam wystraszona, ale uśmierciłam w śnie mojego v-ce prezesa z firmy :-D:-D. spadł w przepaść, bo drabinka, na której stał u szczytu nagle się zlamała ze starości. uuuuuuuuuuuuuuuu trup na miejscu :confused::confused::confused:

Doggi, oby tak dalej z tymi nockami!

a nieprzespanym życzę miłego odsypiania w dzień ;-)

miłego dzionka :happy2: ja spałam superowo,a wręcz byłam zdziwiona jak o 7 budzik w telefonie zadzwonił,ze to już :-pnawet nie pamiętam kiedy się obracałam z boku na bok,bo zwykle to mnie budzi,a dziś nic
byłam w biedrze kupiłam chłopcą po zestawie Lego i Alicji taką zabawkę z fisher price już na Gwiazdkę

Tasia- no weź coś jeszcze wysnij np.mój termin ;)

Ja też obstawiam bade lub elutke :)

My jemy wszystko, a jak ktoś wybrzydza to znaczy że nie jest głodny...taka wyrodna matka i żona ze mnie :p

Bada- ooo to musi być wciagajaca książka.

A ja zaczynam rozumieć ból Alecta ze spaniem. Drugą noc się męczę i właściwie nie wiem czemu.

Dzisiaj ciężki dzień. Na 13 z Cypkuem do dentysty, potem od razu do lekarza i będę musiała trochę poczekać bo przyjmuje od 15 ale nie opłaca mi się wracać do domu bo dentysta i ginka w tym samym mieście. Wrócę to od razu chłopaków szykuje i jedziemy na treningi. Najpierw jednego potem drugiego odstawiam i myślę, że gdzieś koło 18.30 będziemy w domu. Oczywiście Piotrek ma dzionke, bo ja zawsze mam takie szczęście, że jak dużo na głowie to sama zostaje. :D
Jeszcze kurierzy mają przyjechać i jak się nie wyrobia to będę musiała sąsiadkę prosić żeby odebrała paczki.

Milego dnia laski :)

Jezyk tylko z tymi snami jest tak ze czyta się je na opak. Wiec Karpanna powinna się lękać :p

Bada ja też już kolekcjonuje prezenty na gwiazdkę, chcę to szybko załatwić i mieć z głowy ;)

jeżyk to ciężki dzień przed Tobą :happy2: dużo siły w takim razie,książka rzeczywiście wciągająca,a że w sobotę chcemy iść na Igrzyska 3 do kina to mam nadzieję zdąrzyć przeczytać,chociaż pół ;-)
i dobrze,że Twoje dzieci jedzą wszystko,bo moje wydziwiają i wiele razy gotuje 2 obiady ,bo my co innego i oni co innego,ale ja mam tak,że jak nie lubię marchewki z groszkiem to nigdy tego nie ugotowałam,zupy mlecznej nie lubię więc moje dzieci w życiu tego nie jadły itp.

Doggi, jak juz tak kolekcjonujesz prezenty, to moze i dla nas się coś znajdzie??? :))) My w tym roku robimy tylko dzieciom. Finansowo bym nie wyrobiła, gdybym musiała 12 osobom coś kupić.

Zapowiadają śnieżne święta!!!!! Yupiii!!!

Doggi, ja też ja też :-) i juz połowę mam :-):-):-) tylko ja zwykle brak pomysłu na prezent dla taty i teścia. może jakaś podpowiedź?

Sprite no u mnie też tata i teść to kłopot wielki! Dla mamy kolczyki i zawieszka z aparta (ona ma je.bca na punkcie firm....), teściowej perfum, dla sis każdy rzuca sianem na laptopa bo jej umarł a bardzo potrzebuje, dla brata coś z firmowego sklepu Lech Poznań, a teść i tata nie mam pojęcia są zbyt trudni

reklama
Do góry