reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Skarpeti, really?! (nawiązanie do reklamy z Kevina spacey :p)

Właśnie robimy z sis burzę mózgów co dla ojca kupić :/ o dramat jest. No i z teściem nie lepiej

reklama
Ja na szczęście na rodzinę męża mam wywalone, to jego zmartwienie :-D:-D:-D

Dla mamy planuję znaleźć coś w Ikei, dla babci też.
Dla drugiej babci zestaw jakichś kosmetyków do kąpieli i kalendarz.
Dla Dziadziusia jakiś ładny alkohol i kalendarz.
A dla taty - łoooo!
Alkomat albo niewielka torba podróżna z kosmetykami w środku, widziałam wczoraj w TkMaxxx, on często jeździ w dwudniowe trasy i taka torba byłaby IDEALNA :-D

My w tym roku tylko dzieciakom kupujemy no i teściom chcę sama jakiś dekupażowy obrazek zrobić,bo mają przyjechać.

Kto mi posprząta w mieszkaniu?
Wczoraj byłam taka nie do życia, że palcem nie kiwnęłam i dzisiaj jak zobaczyłam jaki syf jest w chałupie to się załamałam.
Do wieczora będę chyba sprzątać.:no:

Dziewczyny dokładnie za miesiąc o tej porze będziemy się szykować do świąt :) ciekawe ile maluszków juz będzie :) w grudniowych juz kilka mają, ciekawe jak u nas będzie :)

alecta u mnie też syf,zresztą jak zawsze po weekendzie :-pi się zabrać nie mogę,ale za to spakowałam torbę na porodówkę,chociaz muszę jeszcze skonsultować sie ze szwagierką czy wszystko mam lub czegoś nie muszę brać

też zaglądam na grudniówki i już 5 mam rozpakowanych

my tez tylko dla dzieci,a dla dużych po czekoladkach,za które też wychodzi 100 zł :szok:

Ostatnia edycja:
U mnie po weekendzie też syf, ale dzisiaj nic nie robię, jutro mam luz, więc trochę ogarne.

Doggi- ostatnio ogladalam wątek grudniowek i też się zadtanawialam ile z nas już w grudniu będzie miało swoje dzieciaczki :)

Ja się muszę gina zapytać co w ogóle mam wziąć, bo kumpela, która rodziła w lipcu mówiła, że dla swojej małej nic nie musiała mieć w szpitalu.
Aż mi się wierzyć nie chce:-p

Doggi właśnie dołączyłam tam do wątku i faktycznie jest już trochę bobasow :-)
My prezenty też tylko dla dzieci a reszcie coś symbolicznie :-) rodzicom te pierniczki chcę ładnie zapakować, słoiki kupione tylko trzeba je ładnie ozdobić.
Alecta też mam syf okropny..jeszcze słonko przyswiecilo i wszystko widać wrr
Qrde w sumie mam bon do tkmaxx na 100..może coś tam wybiorę :-)
LayDeek gdzieś to wyczytala o śnieżnych świętach? Nie uwierzę póki nie zobaczę :-D

reklama
Miłego dnia!

Bada :szok: no to przynajmniej torba spakowana ;)
W jaką pojemność się pakujecie? Chyba muszę kupić torbę :baffled:

U mnie też syf... Jeszcze o 8 kominiarzom zachciało się wentylację sprawdzać... Mieli być po 16, a ja jeszcze w łóżeczku się grzałam...

Do góry