reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Laski założę się, że Wasz "syf" to nic w porównaniu z tym co jest u mnie:-D
Na stole resztki temperowanych kredek, na podłodze jakieś butelki po Kubusiach, gumki do włosów...nie będę więcej pisać, bo aż wstyd:-p
Oczywiście ja zamiast za porządek się wziąć to na bb siedzę:-p

reklama
ja spakowałam się w średnią walizkę na kółkach ,(taka od kompletu,mała,średnia,duża) bo u nas trzeba wszystko teraz brać ubranka,rożek,ręcznik i dla siebie rzeczy więc jest w sam raz;-) ,same pampki,chusteczki i podkłady dla mnie sporo miejsca zabierają

Alecta bo bb to uzależnienie :-D
U mnie w szpitalu dla dziecka ciuszki tylko na wyjście potrzebne a tak to wszystko dają.
Megami to ci zrobili panowie niespodziankę :-)
Ja mam taką sportową torbę jak na siłownię :-) Przy młodym się w nią zamieściłam to i teraz się chyba zmieszczę :-D dla maluszka będę miała taką malutką osobno.

LayDeeK no właśnie mi kilka dni temu tesciowa mówiła ze grudzień ma być śnieżny i mroźny. Ale tak se pomyślałam "tak tak oczywiście" a tu mi teraz ba ddtvn to samo gadają, od razu zimniej mi die zrobiło :(

reklama
Dzień dobry ;-)

Ja w zusie siedzę :p
Później bank i do domu sprzątać... -_- koleżanka ma wpaść to mam motywację :p najgorsze ze sterta prania czeka mąż zapropobowal że mam go godzinę szybciej z pracy odebrać to poprasuje ale jakoś mi głupio haha :-D to już lekka przesada by była :p

Ja jeszcze żadnych prezentów nie mam i nie mam pojęcia co robić... Na szczęście duzo nie będzie siostrzencowi kasę dam dla Niny też coś wymyślę a "starym" po jakimś drobiazgu ;-) najgorzej jak ktoś ma dom pełen dzieci to wtedy fortuna idzie :-D

Do góry