reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

Mi ledwo widoczna kreska wyszła 2 dni po terminie @! Nie testowałam rozed więc nie mam porównania czy b tg się coś pokazało ale naprawdę po terminie @ była baaardzo blada. Także nadzieja zawsze jest [emoji3590]

Może i tak. Ale już się nie nakręcam. Obecnie nastawiam się na @ , a w razie czego będzie najwyżej mile zaskoczenie.

reklama
Dziewczyny mam pytanie bo zgłupiałam. Wczoraj 29dc znalazłam na wkładce dosłownie delikatna różowa smugę, dziś popołudniu to już brunatne plamienie. Wg wyliczeń @ ewentualnie w środę a wg kalendarzyka flo dopiero w sobotę. Czy to plamienie to może być implantacja?
Wiem napewno ze w poprzedniej ciąży (stracona) czegoś takiego nie miałam.
Dodam ze od owulacji na przemian bolą mnie jajniki i dol podbrzusza. Wczoraj miałam straszne mdlosci

Dziewczyny mam pytanie bo zgłupiałam. Wczoraj 29dc znalazłam na wkładce dosłownie delikatna różowa smugę, dziś popołudniu to już brunatne plamienie. Wg wyliczeń @ ewentualnie w środę a wg kalendarzyka flo dopiero w sobotę. Czy to plamienie to może być implantacja?
Dodam ze od owulacji na przemian bolą mnie jajniki i dol podbrzusza. Wczoraj miałam straszne mdlosci
nie mam pojęcia, chociaż tak na prawdę wszystko jest możliwe. Niestety ale chyba pozostaje cierpliwie czekać.
U mnie dni płodne aplikacją pokazywała przez ostatni tydzień łącznie z ubiegłym weekendem do piątku. Z mężem mieliśmy owocny tylko weekend bo później pracowałam na nocki i nie było jak. I też od niedzieli pobolewalo podbrzusze czasami też jajniki.. dopiero dziś był kolejny stosunek ale po nim pojawiło się lekkie planienie a wydaje mi się że nie było aż tak ostro. Wracaliśmy od mojej mamy to też pobolewalo mnie podbrzusze i lekko mdlilo. Szyjka wydaje się być nisko więc raczej wątpię by była to ciąża 🙈🙉
Także bądź tu człowieku mady

Oczywiście to może być implantacja, tylko pamiętaj że dopiero po zagnieżdżeniu zarodka jest wytwarzany hormon beta hcg który powoduje objawy np. mdłości. Więc jeśli dopiero wczoraj doszło do zagnieżdżenia to wręcz nieprawdopodobne by mdłości, które mialas były powodem ciąży.
Trzymam kciuki by to były 2 kreski (i oby obyło się bez mdłości w ciąży bo to bardzo uprzykrza życie [emoji85])

Ja też mam termin @ w poniedziałek to dziewczynki będziemy się razem testować[emoji16] Chociaż nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku. W weekend będzie więcej czasu na rozmyślania więc czas będzie się dłużyc [emoji6]
Ja mam @ w poniedziałek dostać testu nie robię, szyjka nisko chyba że jakiś cud się zdarzy xd
Ja też mam mieć @ w poniedziałek ! To czekamy razem
Dziewczyny dajcie znać czy [emoji204] przyszła. Trzymam kciuki żeby nie było jej w najbliższych miesiącach. [emoji2960]

Mi tak niestety jednego miesiąca rozkrecal się powoli okres, ale nigdy nic nie wiadomo u Ciebie może być inaczej :)

Mi tak niestety jednego miesiąca rozkrecal się powoli okres, ale nigdy nic nie wiadomo u Ciebie może być inaczej :)
Mi się tak rozkrecal ostatnie dwa cykle po stymulacji CLO 😉 ten cykl bez żadnych wspomagaczy, wiec trochę zgłupiałam. Pisałam do mojej Gin mam zrobić dziś test. Wiec za jakaś godzine dwie skocze sobie na bete

reklama
Do góry