reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania, początki

reklama
Ja też mam termin @ w poniedziałek to dziewczynki będziemy się razem testować😁 Chociaż nie wiem czy wytrzymam do poniedziałku. W weekend będzie więcej czasu na rozmyślania więc czas będzie się dłużyc 😉

Z objawów to przede wszystkim ból piersi, zawsze przed @ mnie bolały ale teraz są zdecydowanie pełniejsze, bardziej czuły węch a no i odrzuciło mnie od słodkiego, które lubię i jadłam na co dzień. 2 dni po spóźnieniu zrobilam test i było wszystko jasne :D
Hej dziewczyny :) Jak tam czekanie na testowanie ? Ja się mega niecierpliwie zostały mi 3 dni do okresu i zrobiłam dzisiaj test niestety negatywny :( . Mam pytanie do świeżo upieczonych mamusiek czy miałyście jakieś objawy czekając na dwie kreseczki ? Czy czułyście że przyjdzie okres a jednak nie przyszedł :D ? Pozdrawiam Was Wszystkiego Serdecznie ;-))))

Ja w owulacje i po mam zawsze wysoko... więc jak się obniżyło to nic tylko czekać na @
ja tak na prawdę dopiero w poprzednim cyklu kilka razy sprawdzałam i teraz kilka razy. Wiem że w tamtym cyklu po owulacji była wysoko w porównaniu do teraz. Teraz niby wg aplikacji mam dni płodne, zobaczymy czy później ta szyjka będzie wysoko czy nie.

Ja mam @ w poniedziałek dostać testu nie robię, szyjka nisko chyba że jakiś cud się zdarzy xd
Ja też mam mieć @ w poniedziałek ! To czekamy razem <3 Ja mam jeszcze jeden test w zanadrzu więc zrobie napewno w poniedziałek o ile @ nie przyjdzie wcześniej. Bardzo chciałabym żeby się udało tym razem ale jakoś mam złe przeczucia bo brzuch mnie pobolewa jak na @ :(

Ja też mam mieć @ w poniedziałek ! To czekamy razem <3 Ja mam jeszcze jeden test w zanadrzu więc zrobie napewno w poniedziałek o ile @ nie przyjdzie wcześniej. Bardzo chciałabym żeby się udało tym razem ale jakoś mam złe przeczucia bo brzuch mnie pobolewa jak na @ :(
laseczki czekam razem z wami na pozytywne wiadomości 😁 i trzymam mocno kciuki za II kreseczki ✊✊✊😁
U mnie chyba dziś zaczęła się owulacja. W pracy miałam przez chwilę jakieś 5min pobolewanie jajnika i na wkladce zauważyłam śluz. Niedawno wróciłam do domu i sprawdziłam szyjke, wydaje mi się co prawda nisko, chociaż nie wiem bo tylko kilka razy sprawdzałam ja, ale wydaje mi się też otwarta. Miałam nadzieję że męża miło obudzę ale niestety będę musiała poczekać do wieczora. Mam nadzieję że nie będzie już za późno

owocnych starań życzę[emoji16][emoji3590]
laseczki czekam razem z wami na pozytywne wiadomości [emoji16] i trzymam mocno kciuki za II kreseczki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji16]
U mnie chyba dziś zaczęła się owulacja. W pracy miałam przez chwilę jakieś 5min pobolewanie jajnika i na wkladce zauważyłam śluz. Niedawno wróciłam do domu i sprawdziłam szyjke, wydaje mi się co prawda nisko, chociaż nie wiem bo tylko kilka razy sprawdzałam ja, ale wydaje mi się też otwarta. Miałam nadzieję że męża miło obudzę ale niestety będę musiała poczekać do wieczora. Mam nadzieję że nie będzie już za późno

Mecenasowa - powodzenia w zasiewaniu fasolki😁
A ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzis test no i ukazała się najbielsza biel😐 Żadnego cienia, więc już czekam teraz na @ Jakoś mi tak smutno, bo po tak intensywnym życiu intymnym w tym cyklu myślałam że już coś wyjdzie. No cóż, wygląda na to, że lata już nie te.

reklama
Mi ledwo widoczna kreska wyszła 2 dni po terminie @! Nie testowałam rozed więc nie mam porównania czy b tg się coś pokazało ale naprawdę po terminie @ była baaardzo blada. Także nadzieja zawsze jest [emoji3590]
Mecenasowa - powodzenia w zasiewaniu fasolki[emoji16]
A ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzis test no i ukazała się najbielsza biel[emoji52] Żadnego cienia, więc już czekam teraz na @ Jakoś mi tak smutno, bo po tak intensywnym życiu intymnym w tym cyklu myślałam że już coś wyjdzie. No cóż, wygląda na to, że lata już nie te.

Do góry