reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

reklama
To wszystko jest w porządku, a brzuch też pobolewa w tym momencie gdy miałaby pojawić się miesiączka, czasami nawet przez parę miesięcy, cudowny prezent na święta [emoji3059]
Oj tak chodziło mi że ciemniejsza a napisałam jaśniejsza [emoji3059] narazie nie dziękuję ! [emoji3]

To wszystko jest w porządku, a brzuch też pobolewa w tym momencie gdy miałaby pojawić się miesiączka, czasami nawet przez parę miesięcy, cudowny prezent na święta [emoji3059]
Dziekuje oby tak bylo jak mowisz ❤️ Chociaz mam jakies zle przeczucia przez ten bolacy brzuch co chwila mi sie wydaje ze okres dostalam. Ehh jak do poniedzialku nie dostane okresu to pojde na bete po weekendzie 👍

Dziekuje oby tak bylo jak mowisz ❤️ Chociaz mam jakies zle przeczucia przez ten bolacy brzuch co chwila mi sie wydaje ze okres dostalam. Ehh jak do poniedzialku nie dostane okresu to pojde na bete po weekendzie 👍
Myśl pozytywnie a nie negatywnie. Test wyszedl to juz cos, miesiączki nie ma i super. A czesto bole delikatne sa, poki brak plamien Myślę, ze idzie ku dobremu

Warto skorzystać z porady lekarza tak myślę. Nie ma co się na zapas stresować :)
Dzięki napewno skorzystam ale dopiero po weekendzie. W poniedziałek zrobie bete aby potwierdzić ciąże i wtedy pojde na konsultacje do gina. Na szczescie dzisiaj nie boli brzuch tak mocno jak wczoraj tylko troszke ❤️

hej dzisiaj rano na teście była już naprawdę ciemna kreseczka więc tym razem już uwierzyłam w koncu ze byc moze jestem w ciąży! (Z takiego ledwo widocznego bladzioacha do takiej ciemnej krechy to szok) byłam rano zrobić bete więc czekam na wyniki 😍 jak będą prawidłowe to napisze popołudniu. I oczywiście rozpisze Wam wszystko co uważam że nam pomogło w tym cyklu zajść (pol roku staran za nami). Pozdrowionka
E717D022-7EE3-4F22-988A-7B8584D53F02.jpeg
😘

reklama
Do góry