reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania, początki

Nie przyszła @ nie robiłam testu bo nie kupiłam boję się kupić hahaha kuja mnie troche jajniki raz lewy raz prawy nie wiem nie wydaje mi się, żeby się udało, poczekam jeszcze do jutra
ależ Ty cierpliwa 😂 ja bym już dawno zrobiła jeśli masz regularne. Ja dziś byłam w aptece po zuravit i już mnie kręciło żeby kupić test ale stwierdziłam że i tak na bank się nie udało bo szyjka nisko i szkoda kasę wywalac
U mnie faktycznie to plamienie rozpoczynające miesiączkę raczej. W nocy wstałam do toalety i wyleciało ze mnie trochę już normalnej krwi. Natomiast dziś od rana znów ledwie plamienie. Dol brzucha pobolewa teraz ciagle, wiec pewnie lada chwila
przykro mi 😒

reklama
Jeśli chodzi o zabezpieczenia to w płodne dni była gumka, a w niepłodne bez. Druga ciąża była dla mnie totalnym zaskoczeniem, musiały się wtedy trafić niesamowicie żywotne plemniki...😉 No i to wielkie szczęście, bo mam super córeczkę. Natomiast było to wtedy kompletne zaskoczenie.
No a teraz jak na złość tyle intensywnego starania i nic...
Ja jeszcze nie mam @ ale się spodziewam dziś.

ależ Ty cierpliwa 😂 ja bym już dawno zrobiła jeśli masz regularne. Ja dziś byłam w aptece po zuravit i już mnie kręciło żeby kupić test ale stwierdziłam że i tak na bank się nie udało bo szyjka nisko i szkoda kasę wywalac
przykro mi 😒
Mam regularny ale ostatnie 2 miesiace z rzedu 2 dni opóźnienia były więc na spokojnie podchodzę

Namówiłyście mnie na test 🙈
Na prawdę nie wierzyłam w ten cykl!
received_255957829126230.jpeg

Namówiłyście mnie na test 🙈
Na prawdę nie wierzyłam w ten cykl!
Zobacz załącznik 1185015
😍 Gratulacje wielkie!!! Ale suuuper!
Piękny widok te 2 kreseczki 😊
A jak Ty się czujesz? Jakieś objawy masz?

Ja czekam jeszcze na okres, dziś termin. Podbrzusze mnie pobolewanie i jakbym jakiś balon miała, aż po domu w spodniach rozpiętych chodzę bo mnie uwiera jakoś tak, no i piersi bolesne. No ale piersi to zawsze przed okresem mam tkliwe, brzuch natomiast bardzo rzadko mnie boli

😍 Gratulacje wielkie!!! Ale suuuper!
Piękny widok te 2 kreseczki 😊
A jak Ty się czujesz? Jakieś objawy masz?

Ja czekam jeszcze na okres, dziś termin. Podbrzusze mnie pobolewanie i jakbym jakiś balon miała, aż po domu w spodniach rozpiętych chodzę bo mnie uwiera jakoś tak, no i piersi bolesne. No ale piersi to zawsze przed okresem mam tkliwe, brzuch natomiast bardzo rzadko mnie boli
Pobolewały mnie jajniki i czuje się pełna, a tak to bez zmian :D trzymam kciuki!

reklama
Do góry