5 dni do @ Beta <0,2Czekamy!
reklama
Dzej.zi
Fanka BB :)
Jest jeszcze szansa jeśli owu Ci się przesunęła, ja w 29 dc przy cyklach 27 dniowych mialam bete 19 [emoji2368]
5 dni do @ Beta QUOTE]
wikoosia
Dziewczynki dostałam @ Przykro mi bo starania były dosyć intensywne i to na urlopie więc na luzie ! ehh to dopiero i AŻ trzeci nasz nieudany cykl a ja już się tak martwie Wiem, że niektórzy się starają dużo dłużej i że za szybko panikuje, ale nie chce tracić czasu więc postanowiliśmy się przebadać w tym miesiącu (mąż nasienie, ja hormony). No i działamy dalej nie poddajemy się CIesze się że jestem tutaj z Wami i mogę się wygadać do usłyszenia !!!Dziewczyny dajcie znać czy [emoji204] przyszła. Trzymam kciuki żeby nie było jej w najbliższych miesiącach. [emoji2960]
nice-girl
na razie @ brak. Ale pomyliłam się wtedy, bo jednak na wtorek mi wypada zgodnie z kalendarzem. Także czekam. Cera mi się pogorszyła, piersi bolą i przedwczoraj wyszła mi opryszczka... Także wszelkie objawy zbliżającej się @Dziewczyny dajcie znać czy [emoji204] przyszła. Trzymam kciuki żeby nie było jej w najbliższych miesiącach. [emoji2960]
nice-girl
Świetnie Cię rozumiem. U mnie też były w tym cyklu wyjątkowo intensywne starania, ale chyba nici i też mi jakoś tak smutno. Również 3 nieudany cykl, ale na razie nie byłam z tym u lekarza. Może po prostu za dużo stresu i zmęczenia pracą. Cięzko ostatnio mam w pracy i jestem przemęczona, mąż też dopiero zakończył ciężki okres w pracy. Wiem, że ludzie się latami starają i by się roześmieli na moje 3 cykle nieudanych starań No ale pierwsze dziecko w pierwszym cyklu wyszło, drugie to w ogóle wpadka mimo zabezpieczeń, więc spodziewałam się szybkiej ciąży przy tak intensywnych staraniach, a tu lipa. No cóż trzeba próbować do skutku.Dziewczynki dostałam @ Przykro mi bo starania były dosyć intensywne i to na urlopie więc na luzie ! ehh to dopiero i AŻ trzeci nasz nieudany cykl a ja już się tak martwie Wiem, że niektórzy się starają dużo dłużej i że za szybko panikuje, ale nie chce tracić czasu więc postanowiliśmy się przebadać w tym miesiącu (mąż nasienie, ja hormony). No i działamy dalej nie poddajemy się CIesze się że jestem tutaj z Wami i mogę się wygadać do usłyszenia !!!
Mecenasowa27
kiedy najwcześniej można robić betę?5 dni do @ Beta <0,2
doskonale rozumiem twoje rozgoryczenie, u mnie też 3cykl starań ale jeszcze muszę czekać by dowiedzieć się czy był owocny. Ja się akurat nie nastawiam że cmsie udało w tym cyklu bo w okresie kiedy mogłam mieć dni płodne nie mieliśmy jak tego wykorzystać. Chyba że coś przetrwało ale znając moje szczęście na pewno nieDziewczynki dostałam @ Przykro mi bo starania były dosyć intensywne i to na urlopie więc na luzie ! ehh to dopiero i AŻ trzeci nasz nieudany cykl a ja już się tak martwie Wiem, że niektórzy się starają dużo dłużej i że za szybko panikuje, ale nie chce tracić czasu więc postanowiliśmy się przebadać w tym miesiącu (mąż nasienie, ja hormony). No i działamy dalej nie poddajemy się CIesze się że jestem tutaj z Wami i mogę się wygadać do usłyszenia !!!
trzymam kciuki żeby jednak ten intensywny cykl byk jak najbardziej owocny jakie zabezpieczenie was zawiodło jeśli mogę zapytać?Świetnie Cię rozumiem. U mnie też były w tym cyklu wyjątkowo intensywne starania, ale chyba nici i też mi jakoś tak smutno. Również 3 nieudany cykl, ale na razie nie byłam z tym u lekarza. Może po prostu za dużo stresu i zmęczenia pracą. Cięzko ostatnio mam w pracy i jestem przemęczona, mąż też dopiero zakończył ciężki okres w pracy. Wiem, że ludzie się latami starają i by się roześmieli na moje 3 cykle nieudanych starań No ale pierwsze dziecko w pierwszym cyklu wyszło, drugie to w ogóle wpadka mimo zabezpieczeń, więc spodziewałam się szybkiej ciąży przy tak intensywnych staraniach, a tu lipa. No cóż trzeba próbować do skutku.
Mecenasowa27
jak tam testowałas? Przyszła @?U mnie na razie brak @ ale szyjka nisko od kilku dni więc pewnie przyjdzie, kupie test dzisiaj i jak nie dostane to jutro rano zrobię
Nie przyszła @ nie robiłam testu bo nie kupiłam boję się kupić hahaha kuja mnie troche jajniki raz lewy raz prawy nie wiem nie wydaje mi się, żeby się udało, poczekam jeszcze do jutrajak tam testowałas? Przyszła @?
reklama
U mnie faktycznie to plamienie rozpoczynające miesiączkę raczej. W nocy wstałam do toalety i wyleciało ze mnie trochę już normalnej krwi. Natomiast dziś od rana znów ledwie plamienie. Dol brzucha pobolewa teraz ciagle, wiec pewnie lada chwila