reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

reklama
Czesc dziewczyny [emoji4]
No niestety, dzis zawitala do mnie @
Przykro mi, mimo ze jakos specjalnie sie nie nakrecalam to mysl o tym,ze sie udalo gdzies tam kielkowala z tylu glowy...
Gorzkie rozczarowanie...
A jak tam u Was?

Przykro mi, mimo ze jakos specjalnie sie nie nakrecalam to mysl o tym,ze sie udalo gdzies tam kielkowala z tylu glowy...
Gorzkie rozczarowanie...
A jak tam u Was?
Fakt, ta myśl, że może się uda na przekór statystyce zawsze gdzieś jest ;). Trzymam kciuki za świąteczne starania :).
Ja początkowo planowałam zrobić test w sobotę, ale nie moge wytrzymać i przełożyłam na czwartek, już niedługo ;).

Fakt, ta myśl, że może się uda na przekór statystyce zawsze gdzieś jest ;). Trzymam kciuki za świąteczne starania :).
Ja początkowo planowałam zrobić test w sobotę, ale nie moge wytrzymać i przełożyłam na czwartek, już niedługo ;).
Ja we wtorek powinnam dostać @ ale w sobotę wieczorem mamy imprezę wiec mimo że pewnie i tak znow się nie udalo😣 to zrobię w sobotę test na wszelki wypadek by mieć pewność że mogę wypić %

czesc..i ja witam sie..2 dc :)
Czaroffnica- no niestety czasem tak bywa, czlowiek chce i sie stara..wiadomo, zawsze gdzies mysl w glowie jest " a moze sie udalo". No ale jak sie nie udaje, to trzeba pomyslec, ze te starania sa calkiem przyjemne... Na pewno Ci sie niedlugo uda :)

U mnie samopoczucie calkiem calkiem. Od kiklu dni jem wiecej warzyw i owocow i juz widze roznice- czuje sie lepiej.

Gorzkie rozczarowanie...
A jak tam u Was?
Właśnie miałam pytać jak test.. :/ Przykro mi:( Ja tez dostałam dziś @ po 37 dniach. Pracowity grudzień przed nami ;)

czesc..i ja witam sie..2 dc :)
Czaroffnica- no niestety czasem tak bywa, czlowiek chce i sie stara..wiadomo, zawsze gdzies mysl w glowie jest " a moze sie udalo". No ale jak sie nie udaje, to trzeba pomyslec, ze te starania sa calkiem przyjemne... Na pewno Ci sie niedlugo uda :)

U mnie samopoczucie calkiem calkiem. Od kiklu dni jem wiecej warzyw i owocow i juz widze roznice- czuje sie lepiej.

Ciezko jest uwiezyc w takie slowa gdy sie juz stara tyle czasu... Czasem mysle, ze to juz nienormalne skoro ja ani razu nawet jeszcze nie bylam w ciazy, nawet biochem. Moze to okropnie brzmi, bo nikomu a tym bardziej sobie nie zycze ciazy biochemicznej czy poronienia w dalszym tyg, ale jestem coraz bardziej spanikowana i zaczynam czasem wieczorami sie zadreczac, ze chyba nie bede miala dzieci... Nie mam jakiegos mega tragicznego stanu zdrowia, zeby przez tyle czasu nic nie zaskoczylo. Nie wiem [emoji2962]
Ostatnie ponad pol roku - wyniki meza duzo lepsze, niedoczynnosc unormowana, hashi uspione, prolaktyna troche spadla a przynajmniej na tyle, ze owu sa. A tu nic...
Rok, dwa... to nie byla panika. Ale teraz to juz troche wariuje. I wiem, ze pisalam ze sie nie nastawialam jakos chorobliwie, ze sie udalo. Ale gdy sie okazuje, ze znowu nic z tego to po prostu przykro sie robi i glowa sie uruchamia...

Cześć dziewczyny. Kilka tygodni temu przywitałam się na forum, będąc wtedy po 3-4 miesiącach starań. Bardzo dużo o tym myślałam i przeżywałam, zastanawiałyśmy się, co robić, żeby nie myśleć tyle i się nie nakręcać... Miesiąc temu powiedziałam sobie: dobra, robię sobie miesiąc wolnego, bo mam przed sobą bardzo stresujący i wypełniony pracą okres. I naprawdę było ostro, nawet na forum nie wchodziłam, nie przejmowałam się, myślałam z rzadka.

A dziś powinnam dostać @, a zamiast tego dostałam 2 kreski na teście 😊 druga co prawda nieco bledsza, ale kreska, żaden cień. Wiem, że to początek początków, no ale... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki dziewczyny, a Was proszę o trzymanie za mnie, żeby wszystko się dobrze potoczyło.

reklama
Cześć dziewczyny. Kilka tygodni temu przywitałam się na forum, będąc wtedy po 3-4 miesiącach starań. Bardzo dużo o tym myślałam i przeżywałam, zastanawiałyśmy się, co robić, żeby nie myśleć tyle i się nie nakręcać... Miesiąc temu powiedziałam sobie: dobra, robię sobie miesiąc wolnego, bo mam przed sobą bardzo stresujący i wypełniony pracą okres. I naprawdę było ostro, nawet na forum nie wchodziłam, nie przejmowałam się, myślałam z rzadka.

A dziś powinnam dostać @, a zamiast tego dostałam 2 kreski na teście 😊 druga co prawda nieco bledsza, ale kreska, żaden cień. Wiem, że to początek początków, no ale... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki dziewczyny, a Was proszę o trzymanie za mnie, żeby wszystko się dobrze potoczyło.
Z
Gratulacje życzę zdrówka i żeby wszystko było ok 😁 ja niby też sobie tak odpuszczam ale w sobotę impreza rodzinna się szykuje i mimo że termin @ wychodzi we wtorek na wszelki wypadek chce zrobić test w sobotę i zaczynam się już mimo wolnie stresować bo głową zaczęła znów rozkminiac i się dolowac

Do góry