reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

rozumiem...
Tak jeszcze tydzień i zobaczę co u mnie. Jeżeli coś urośnie to będzie moj pierwszy pęcherzyk🙂 jestem mega podekscytowana🙂 gdyz do dla mnie naprawdę nowość🙂 po dość długim braniu anty
Na pewno coś urośnie :) ja w prawym jajniku w tym cyklu też miałam drugi ale o wiele mniejszy niż w lewym

reklama
Może to również zależy od organizmu, ja biorę wiesiołek od 3 miesięcy i nic niepokojącego nie zauważyłam:)
Tym bardziej nie czaję, że laski pieja w zachwytach nad wiesiolkiem jak cudownie działa! Gdyby nie te peany na jego czesc w życiu bym nie spróbowała:/ Teraz będę ostrozniejsza

Hejka. Chciałam się zapytać odnośnie zastrzyku ovitelle. Wiem ze do 10 dni daje fałszywie dodatni wynik jeżeli chodzi o testy ciążowe. Dziś jest 8 dzień po ovitrelle i zrobiłam test ciążowy o czułości 25 i wyszła druga kreska co prawda blada ale widoczna i tak się zastanawiam czy jak by jeszcze było we mnie resztki z ovitrelle to czy by test o dużej czułości czyli ten 25 wykrył by jeszcze te pozostałości. Nie nakręcam się bo jeszcze nie minęło 10 dni po zastrzyku ale jestem ciekawa . Dziękuję

Dziewczyny jest druga kreska normalnie nie wierzę w to co widzę i lecę na betę pozdrawiam 😁

Załączniki

• MmsCamera_2019-12-13-07-38-37.jpg
    MmsCamera_2019-12-13-07-38-37.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 136
reklama
Dziękuję dziewczyny naprawdę bo dzięki Wam miałam się gdzie i komu wygadac jak już poprostu lapalo się niezłego doła. Dziś zrobiłam test 4dni przed planowana @ bo jutro mam imprezę rodzinna i mimo że byłam wręcz przekonana że nic nie wyjdzie to dla spokoju by wypić % zrobiłam dziś test a tu proszę niespodzianka spóźniona mikolajkowa😁😁 Dziękuję Wam za Wsparcie 😘

Do góry