Love_sun
Fanka BB :)
mam nadzieje,,,nawet jeszcze nie spie......Oby szybko poszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mam nadzieje,,,nawet jeszcze nie spie......Oby szybko poszło
Fakt, ta myśl, że może się uda na przekór statystyce zawsze gdzieś jest . Trzymam kciuki za świąteczne starania .Czesc dziewczyny [emoji4]
No niestety, dzis zawitala do mnie @
Przykro mi, mimo ze jakos specjalnie sie nie nakrecalam to mysl o tym,ze sie udalo gdzies tam kielkowala z tylu glowy...
Gorzkie rozczarowanie...
A jak tam u Was?
Ja we wtorek powinnam dostać @ ale w sobotę wieczorem mamy imprezę wiec mimo że pewnie i tak znow się nie udalo to zrobię w sobotę test na wszelki wypadek by mieć pewność że mogę wypić %Fakt, ta myśl, że może się uda na przekór statystyce zawsze gdzieś jest . Trzymam kciuki za świąteczne starania .
Ja początkowo planowałam zrobić test w sobotę, ale nie moge wytrzymać i przełożyłam na czwartek, już niedługo .
Właśnie miałam pytać jak test.. :/ Przykro mi Ja tez dostałam dziś @ po 37 dniach. Pracowity grudzień przed namiCzesc dziewczyny [emoji4]
No niestety, dzis zawitala do mnie @
Przykro mi, mimo ze jakos specjalnie sie nie nakrecalam to mysl o tym,ze sie udalo gdzies tam kielkowala z tylu glowy...
Gorzkie rozczarowanie...
A jak tam u Was?
czesc..i ja witam sie..2 dc
Czaroffnica- no niestety czasem tak bywa, czlowiek chce i sie stara..wiadomo, zawsze gdzies mysl w glowie jest " a moze sie udalo". No ale jak sie nie udaje, to trzeba pomyslec, ze te starania sa calkiem przyjemne... Na pewno Ci sie niedlugo uda
U mnie samopoczucie calkiem calkiem. Od kiklu dni jem wiecej warzyw i owocow i juz widze roznice- czuje sie lepiej.
Przykro mi. Szkoda, ze jeszcze musimy poczekac... Pozostaje nic innego jak rozluznic posladki przed nastepnymi staraniami [emoji16]Właśnie miałam pytać jak test.. :/ Przykro mi Ja tez dostałam dziś @ po 37 dniach. Pracowity grudzień przed nami
ZCześć dziewczyny. Kilka tygodni temu przywitałam się na forum, będąc wtedy po 3-4 miesiącach starań. Bardzo dużo o tym myślałam i przeżywałam, zastanawiałyśmy się, co robić, żeby nie myśleć tyle i się nie nakręcać... Miesiąc temu powiedziałam sobie: dobra, robię sobie miesiąc wolnego, bo mam przed sobą bardzo stresujący i wypełniony pracą okres. I naprawdę było ostro, nawet na forum nie wchodziłam, nie przejmowałam się, myślałam z rzadka.
A dziś powinnam dostać @, a zamiast tego dostałam 2 kreski na teście druga co prawda nieco bledsza, ale kreska, żaden cień. Wiem, że to początek początków, no ale... Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki dziewczyny, a Was proszę o trzymanie za mnie, żeby wszystko się dobrze potoczyło.