reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Ja się zalamalam na moje storczyki weszlo jakieś chorobsko i aktualnie je ogarniam
A jak u Was mija dzień?? Ja wreszcie mam chwilę wolnego, powinnam ogarnąć w domu, jakieś zakupy! Ale leżę, czytam i jeszcze raz leżę A jeszcze jakieś przeziębienie mnie dopada ( Także plan na weekend- odpoczynek! D
Karolinalina
A ja już przez 6rano byłam w pracy i będę nadal do 18więc mój dzień się zaczął po 4ranotakże popracuje jeszcze troszkę a potem podejrzewam że jak wrócę do domu to będę odpoczywać a jutro nocka przede mnaA jak u Was mija dzień?? Ja wreszcie mam chwilę wolnego, powinnam ogarnąć w domu, jakieś zakupy! Ale leżę, czytam i jeszcze raz leżę A jeszcze jakieś przeziębienie mnie dopada ( Także plan na weekend- odpoczynek! D
Zazdraszczam tym, którzy mają rękę do kwiatków Ja kompletnie nie znam się na kwiatkach!!Ja się zalamalam na moje storczyki weszlo jakieś chorobsko i aktualnie je ogarniam
Dasz radę z nimi, na pewno
[USER=194783]@Karolinalina współczuję. Ale pewnie w tygodniu masz dni na odpoczynek???
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno. Próbuję zrozumieć swój obecny cykl:
wg. monitoringu owulacja miała być w czwartek. U ginekologa byłam w poniedziałek. We wtorek zrobiłam test- wyszedł negatywny (temperatura 36,1), niewiele śluzu, w środę dużo śluzu- bardzo dużo (temperatura 36,1)- test pozytywny, czwartek test negatywny, biały bardzo gęsty śluz... wręcz korek i ten ból przy przytulanku (temperatura 35,7), wczoraj temperatura 35,9- biały gęsty śluz, dziś temp 36,2...
Czy dobrze czytam z tego, że owulacja była jednak w środę?
Karolinalina
Moim zdaniem owulacje mogłaś mieć we czwartek ale mogę się mylić. Temperatury nie mierzę ale jeśli chodzi o objawy to stawiam na czwartekZazdraszczam tym, którzy mają rękę do kwiatków Ja kompletnie nie znam się na kwiatkach!!
Dasz radę z nimi, na pewno
[USER=194783]@Karolinalina współczuję. Ale pewnie w tygodniu masz dni na odpoczynek???
Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno. Próbuję zrozumieć swój obecny cykl:
wg. monitoringu owulacja miała być w czwartek. U ginekologa byłam w poniedziałek. We wtorek zrobiłam test- wyszedł negatywny (temperatura 36,1), niewiele śluzu, w środę dużo śluzu- bardzo dużo (temperatura 36,1)- test pozytywny, czwartek test negatywny, biały bardzo gęsty śluz... wręcz korek i ten ból przy przytulanku (temperatura 35,7), wczoraj temperatura 35,9- biały gęsty śluz, dziś temp 36,2...
Czy dobrze czytam z tego, że owulacja była jednak w środę?
Ja od następnego cyklu też przestaję mierzyćMoim zdaniem owulacje mogłaś mieć we czwartek ale mogę się mylić. Temperatury nie mierzę ale jeśli chodzi o objawy to stawiam na czwartek
Karolinalina
Ja w sumie nigdy nie mierzyłam zawsze czułam jeszcze był moment że testy robiłam ale już jeżdżę na monitoringJa od następnego cyklu też przestaję mierzyć
Pati1919
Początkująca w BB
Dziewczyny takie pytanie bardziej intymne. Kiedy macie największą ochotę na przytulanki ? Dzisiaj mam 14 DC i mam mega ochotę ,najchętniej to bym chłopa z łóżka wyrwała ,no ale chłop po nocy odsypia a poza tym 2 łobuzów szaleje ,poczekam aż chłop wstanie,a chłopaki pójdą spać
Hej,A jeszcze mam pytanie, czy wasz ginekolog jak dowiedział się ze planujecie starania o dziecko zlecił wam jakieś badania?
dla mnie to świeży temat. Pierwszy cykl po odstawieniu anty. Gin dała skierowanie na morfologie i podstawowe badanie moczu. Jak usłyszała że mam psa to poleciła zrobić też toksoplazmoze i cytomegalie, ale to już płatnie więc nie zrobiłam jeszcze.
Kontrolnie wybrałam się na usg transvaginalne wczoraj żeby sprawdzić czy wszystko ok, podobno nie miałam owulacji no ale tak bywa.
Z własnej chęci zrobiłam też usg piersi
reklama
A i jeszcze tsh. Miałam się wybrać do endokrynologa jeśli wyjdzie powyżej 2.5 ale wyszło niższeA jeszcze mam pytanie, czy wasz ginekolog jak dowiedział się ze planujecie starania o dziecko zlecił wam jakieś badania?