reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019/2020!

Dziewczyny a tak z innej beczki pytanie, trochę osobiste... Ale zastanawiam się nad jedną rzeczą...a na wizytę na razie się nie wybieram. Postanowiłam wrzucić na luz i po prostu cieszyć się mężem:) Czy zdarza Wam się czuć dyskomfort w trakcie przytulanka lekkie kłucie w okolicy podbrzusza? Mi się zdarzyło w tym cyklu- po owulacji.. pierwszy raz w życiu coś takiego miałam :(
Mi to właśnie się zdarza raz w miesiącu ale akurat w dzien owulacji tylko. Myślę że to jest owulacja spowodowane bo zawsze owulacje odczuwam dość mocno i myślę że to przez to

reklama
Mi to właśnie się zdarza raz w miesiącu ale akurat w dzien owulacji tylko. Myślę że to jest owulacja spowodowane bo zawsze owulacje odczuwam dość mocno i myślę że to przez to
:eek:Karolina dziękuję za odpowiedź. Trochę zaczęłam się martwić, bo necie milion złych informacji na temat tego typu bólu. I zaczynałam się zastanawiać, czy coś mi się nie rozwija.. Choć rozsądek mówił, że przecież jest pod stałą kontrolą dobrego lekarza, to zauważył, by gdyby było coś nie tak :D

:eek:Karolina dziękuję za odpowiedź. Trochę zaczęłam się martwić, bo necie milion złych informacji na temat tego typu bólu. I zaczynałam się zastanawiać, czy coś mi się nie rozwija.. Choć rozsądek mówił, że przecież jest pod stałą kontrolą dobrego lekarza, to zauważył, by gdyby było coś nie tak :D
No właśnie jak jesteś pod kontrolą lekarza to coś by widział 🙂 mnie jajniki w owulwcje strasznie bolą i promieniuje ten bol chyba wszędzie i myślę że dlatego boli przy przytulaniu🙂

Po cichu ci gratuluję i strasznie się cieszę razem z tobą 🙂🙂 nawet blada kreska to wiadomo że jest już to co trzeba😃
Dziękuję kochana o to chodzi właśnie że ta blada kreseczka wywołała we mnie euforię ale jednak beta to beta czasami różnie bywa ! Trzymam za Ciebie kciuki i wszystkie tu kobietki ! :* Dam znać co i jak :)

reklama
Dziękuję kochana o to chodzi właśnie że ta blada kreseczka wywołała we mnie euforię ale jednak beta to beta czasami różnie bywa ! Trzymam za Ciebie kciuki i wszystkie tu kobietki ! :* Dam znać co i jak :)
Czekam z niecierpliwością na dobre wieści ale dla wszystkiego zrób jeszcze jutro test juz może będzie ciemniejsza😃

Do góry