reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka dawaj na nasz wątek
Gratulacje Pipko [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Daj znać potem jaki miałaś poród i pokaz nam tu mała gwiazdę !!!!!!! [emoji307][emoji307][emoji307][emoji307][emoji320][emoji323][emoji322][emoji166][emoji166][emoji166]

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Majka gratulacje [emoji253][emoji253][emoji253][emoji253]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Hej :*
Bumek jestem jestem tylko weny brak. Czytam co u Was cały czas i kibicuję każdej z osobna.
Ja już czekam na rozwiązanie, bo nie ukrywam lekko mi już nie jest. Z lekarką dogadać się nie mogę, miałam mieć cc, ona coś zmieniła front i upiera się na sn i tak.... pogadamy niby na kolejnej wizycie 23.06 i niech już się decyduję, bo to jej niezdecydowanie idzie mi na łeb.

Tęczowa mam nadzieje, ze sie babka zdecyduje
Końcówka najgorsza i strasznie stresująca [emoji34]
A czemu miałaś mniec cesarkę ??? Jeśli możesz sn to lepiej jak dla mnie No ale jeśli masz jakieś przeciwwskazania to niech już decyduje konkretna datę to sie przygotujesz psychicznie .

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

powiem Wam, że psychicznie przygotowałam się na to cc, bo tak było mówione kupę czasu temu. Nie jestem fizycznie gotowa na sn :/ gdybym choć wiedziała, że "może" jednak sn to chodziłabym chociażby na jakieś delikatne ćwiczenia, joga czy ćwiczyłabym z fizjoterapeutą jeśli by mi pozwolono, a tak moje ciało nie jest do tego przygotowane i szczerze boję się takiego wysiłku przy sm .

reklama
Majka gratulacje! Czekamy na info i zdjęcie księżniczki!

Mania super, że wracasz do starań! Oby szybko poszło.

Tęczowa ale brzuś cudny! Bardzo zgrabnie wyglądasz:-) no lada moment zaczniemy odliczanie do narodzin kawalera! Trzymam kciuki za szybki poród jaki by nie był czy CC czy SN. Mnie każdy w szpitalu wróżył cięcie, a urodziłam SN w 3 godzinki:-)

Do góry