reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Hej nic nie zalatwilam moja lekarka ma cala izbe przyjec na glowie i dwie cesarki wiec odpuscilam jutro jade to zrobi mi lekarz usg i ustali iui

Lusia za Ciebie mega trzymam kciuki [emoji182][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Bum ale ta ciazau Cb leci.Juz 60% [emoji6]
Ja to moze i bym nie uciekala ale czasem mialam wrazenie ze moje posty i tak byly niewidzialne,do tego troche problemow i jakos tak wyszlo [emoji6]

Mania super ze wracasz do staran [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Lusia za Ciebie mega trzymam kciuki [emoji182][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Bum ale ta ciazau Cb leci.Juz 60% [emoji6]
Ja to moze i bym nie uciekala ale czasem mialam wrazenie ze moje posty i tak byly niewidzialne,do tego troche problemow i jakos tak wyszlo [emoji6]

Mania super ze wracasz do staran [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Dzięki
Ja za Ciebie też trzymam kciuki [emoji110]

"Na najważniejszych skrzyżowaniach życiowych nie stoją żadne drogowskazy "

Manka
Pewnie wracaj, tu zawsze będzie mniejsce dla Ciebie, dla każdej z Was
U mnie na NFZ nie ma usg kur*a mac
Zreszta on mi mówił, ze w 16 tyg miałam iść zbadać podwozie, musi przepisać mi żelazo wiec i byłoby od razu usg. A ja jestem już w 18 tyg...Aha i na krzywa cukrowa musi mi ustalić datę, a pózniej wiadomo wakacje urlopy wiec szybciej sie zamówię [emoji16][emoji16]
Ja za 100 euro tez wole ciuszków ale same wiecie jak jest. Lepiej jest iść i być spokojnym ze wszystko jest dobrze niż pózniej pluc sobie w brodę ( tfu tfu odpukac )
Ja myśle ze Majka już urodziła ale pewnie jest bidna wykończona !!!!!!

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Mania no to super , ze staranka będą wznowione [emoji4][emoji4]

Asch leci , leci a jakby powoli [emoji23]

Carmen ja na nfz mam jeszcze 2 , ale kiedy bede miala je to nie mam pojęcia [emoji4] wiec małego sobie jeszcze obejrze [emoji5] ja mam krzywa jakos za 2/3tyg.
Apka - PregLife

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 24t0d [emoji594]

Ja krzywa będę miała tak jakoś pod koniec lipca jak dobrze liczę
Mam nadzieje ze sie nie zzygam [emoji23][emoji23]
Z mała mnie mulilo ale dałam radę, mam nadzieje ze i tym razem będzie spoko

16udqqmz5v3uqon5.png

inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

reklama
Do góry