reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Moj boze [emoji26] przykro mi, wspolczuje [emoji20]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ness jak będziesz gotowa napisz czy mialas krwawienie i czemu sie tak stało. [emoji17]

Ja chcę juz wiosnę , wyjść ładnie domu , słoneczko [emoji4]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t5d [emoji235]

Witajcie Kochana, jakoś się nie odzywałam bo nie miałam kiedy i weny brak. Wszystko po staremu, u mnie też zawiewa od wczoraj strasznie. Wcinam śniadanko.
Nuria ciekawe jestem co ten Twój upolował :)
Bum uważaj na siebie :)

Nessi ;( przykro mi bardzo kochana.Sciskam Cie bardzo mocno ;(

Ja nie odzywalam sie dosc dlugo bo tez okres mi sie spoznial mialam nadzieje ale gdziez tam ja moglabym miec z gorki.Do tego chorobska nas zaatakowaly i nie bylo ani sily ani weny :/

Ja jak lezalam w ciąży z małą to też była taka dziewczyn co w 20tc dowiedziała się , że dzidzia jej druga zmarła akurat dziewczynka a miała parke + syna 6letniego.
Dla mnie w szoku było to, że oni nic z tym nie robią ino dzidzia tak jakby zanikła w ciele [emoji17]

Agnes mam skierowanie , moge iść w czwartek na bdania [emoji6]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t5d [emoji235]

Nessi [emoji22] stoję na ulicy i wyje. Brak mi słów [emoji26]

reklama
Bum ja gdzies czytalam ze przy ciazy bliźniaczej miedzy plodami dochodzi do tzw rywalizacji o miejsce, wszelkie substancje odzywcze itp i jezeli jeden plod jest np większy od drugiego to wiecej wszystkiego przechwyca i nie daje szansy temu drugiemu. Az w koncu slabszy plod obumiera. Zostaje wchloniety przed drugi plod badz przez organizm matki, czasami potrzebny zabieg.
Nessi dojdzie do siebie to powie co sie stalo:(

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry