reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Tynka pokaż pokaż i to szybko :)

Mania hmm współczuję... najgorzej jak się rozbujać nie może

••••••••••••••••••••••••••
"Nigdy nie rezygnuj z osiągnięcia celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu..."

reklama
Hej :)

Bum skopie Ci doope !!! Jaka drabina ?? Ostatni raz !!! Nie mozna :( ja z corka w ciazy jak bylam weszlam na drabine i zarowke zmienialam awieczorem w szpitalu wyladowalam z krwawieniem:( pilnuj sie tam. Teraz masz lezec i pachniec !!

Nessi jak dzidziolki ? :)

Tynka a Wy jak sie czujecie ? Pokaz brzusia :) na kiedy termin :)

Pozdrawiam wszystkich

Karola a jak synus ? Udalo Ci sie z tym karmieniem?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się po pobraniu. Poszło bez bólu a ja to się zawsze boję.

Tynka widziałam Twoje dzieła na fb super efekt :-)

Cierpliwość może i jest gorzka, ale jeśli Ci jej starczy, jej owoce będą słodkie i pachnące...

Tynka pokaz[emoji7]

Moj dzis pojechal ogladac samochod bo chcemy nowy kupic, i specjalnie gnida nie odbiera teraz. I nie wiem czy kupil czy nie[emoji35]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka , leże jeszcze w łóżku , obiad zamowilam na 13 , nie gotuje dziś [emoji38]

Musialam trochę porobic bo z tym remontem kuzde stać będziemy i będziemy a tak to pokój zakończony od malej , P dzis trochę nasz ogarnie i znow do roboty i taki tydzień przewalony ...

Tynka widziałam te cudo n fb piękne [emoji169]

Oleczka ooo dzien dobry jak sie macie ? [emoji8]

Arte no ja przez jakieś 4 osoby mam negatywne oceny a ich nie znam [emoji38]

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t4d [emoji235]

Podczutujac inne wątki, zauwazylam ze dziewczyny potrafią się tam kłócić o pierdoly, doslownie[emoji23]
A tu u Nas jest luz[emoji7]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria oj byly klotnie byly :D

Bum no wlasnie sie nie mamy trzeci tydzien chorujemy. Najpierw ja, Zuzia i teraz maly. On ciagle chce byc bujany przy tej chorobie a lekki to on nie jest, druga noc nie spie takze zombi i wysiadam :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co wczoraj parę godzin ja żucało, popołudniu było wszystko ok zaczęła jeść a wieczorem zadowolona spakowała się do szkoły. Dzisiaj zwymiotowala tylko raz (nawet trafiła do kibelka) no ale jeszcze ją brzuch pobolewa. Może to trzydniuwka. Jak dziś w nocy się powtórzy to z nią pojadę chyba że dzisiaj się coś pogorszy nie będzie chciała jeść albo zrobi się apatyczna.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bum dostałaś skierowanie?

Do góry