reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Mi się też chce płakać:( nie umiem sobie tego wyobrazić nawet co musi przeżywać.
W końcu mi się pokazała owu wczoraj, wyszła pozytywnie ale z opóźnieniem kilku dni więc i @ się pewnie przesunie. Najlepiej,żeby się nie pojawiła w ogóle.

reklama
Bum ja gdzies czytalam ze przy ciazy bliźniaczej miedzy plodami dochodzi do tzw rywalizacji o miejsce, wszelkie substancje odzywcze itp i jezeli jeden plod jest np większy od drugiego to wiecej wszystkiego przechwyca i nie daje szansy temu drugiemu. Az w koncu slabszy plod obumiera. Zostaje wchloniety przed drugi plod badz przez organizm matki, czasami potrzebny zabieg.
Nessi dojdzie do siebie to powie co sie stalo:(

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
No niestety tak to jakoś jest ...
Ja wtedy z tą dziewczyną lezalam na sali , co ona tez sie tam należała ze mną [emoji20]
Ale drugi dzidziuś urodził się zdrowy bo mam ją na fb to potem widziałam...
Jej syn bardzo przeżył to bo cieszył się na siostrę ...

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t5d [emoji235]

Straszne to wszystko :( wyc mi sie chce.Najpierw czlowiek dostaje nadzieje a potem ta nadzieje jest mu odbierana :/

Jakiś film ? Dzis mam dzień lenia dopoki fototapeta do malej mi nie przyjedzie? [emoji38]
Nuria mozesz jeszcze raz podać mi ten tytuł wczorajszy?

[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169]
Lenusia 24.09.14 [emoji254]
Fasolka [emoji271] październik 2017
6t5d [emoji235]

Bum wlasnie dostalam paczkę[emoji8] mysle jezu od kogo to[emoji23] ale juz rozkminilam[emoji5] dziękuję[emoji7] spodziewaj się teraz ode mnie[emoji8]

Bum wlasnie dostalam paczkę[emoji8] mysle jezu od kogo to[emoji23] ale juz rozkminilam[emoji5] dziękuję[emoji7] spodziewaj się teraz ode mnie[emoji8]

hahaha spoko :D zapomniałam napisać , że wysłałam :D
1 łyżeczka na szklankę wrzącej wody , zaparzyć 30 min na noc ;)

reklama
Do góry