reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

W ogóle swoją drogą moi teściowe - odwieczni wrogowie, teraz aż nader mili dbają o mnie, nakupili mi super ciuchów normalnie - nawet rozmiar ok, dokarmiają,zapasy słodyczy przywożą - oczywiście K się wścieka bo przecież Nas stać, i sami wiemy lepiej co kupić ...ale nie powiem :D Lubię to!
Jeszcze nie doszłam ich zamiarów,ale w końcu dojdę :D

reklama
Dżoł będzie dobrze ...u Ciebie jest jeszcze młodziutka ciąża.:)
Ja jak skończyłam pisać, że mniej mnie bolą cycki, tak przyszły mdłości ...ale wpadł teść z prowiantem (czyta mi w myślach). Przytargał chlebek tostowy, wędlinę, ser żółty, i nażeraliśmy się z młodym tostów :D Trochę teraz tego żałuję, ale tatuś kupił Nam nutelle czekoladową, i zaraz zabieramy się łyżkami za nią :D:D
Mania -u mnie szczyt śluzu przypadał przed owulacją :)
No to smacznego wcinania [emoji16][emoji106]

Ja ogólnie wcześniej miałam ogrom śluzu nawet byłam z tym u ginki,bo myślałam że może infekcje jakąś mam, ale okazało się że to owulacja i taki môj urok[emoji16][emoji23]
Jak to ginka ujęła nic tylko się starać
A w tym cyklu jakas taka posucha [emoji58][emoji34]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

hej :)
Ja wypiłam pierwszą kawę w tym tygodniu :D, ale sama sobie zrobiłam, bo tak jak u was i mój robi to bez serca i wychodzi kupaaa :D
Nessi ciołku nie martw się o te cycki. Ja w tej ciąży to lekko, ale naprawdę lekko bolące cycki miałam od 7 tygodnia, tyle tylko, a na początku tylko zwiększyły swoją objętość o 1 rozmiar :D ( nie nie cieszę się, bo jak tak dalej pójdzie to do porodu będę szła z rozmiarem "z" o ile taki robią :D) . Potem chyba w 10 tygodniu to już znów cycki chyba przestawały o sobie dawać znać i teraz ich nie czuję. I od razu odpowiem...tak martwiłam się i macałam jak debil, bo wiadomo co przychodziło mi do głowy, ale kiedy szłam na usg i było ok to z każdym kolejnym razem upewniałam się, że tak po prostu u mnie jest i tyle ;)

Mania no ja też z tych co dużo śluzu mają i nieraz trzeba było przerwać akcję by się powycierać ..nawet z CLO nie zauważyłam różnicy,a ponoć mniej śluzu jest ...
Ale to dobrze, lepsza trasa poślizgowa dla plemniorów (autostrada) :)

Dziewczyny które ostatnio chorowaly lub chorują nadal... <br />Co na przeziębienie... ból głowy, katar ze co chwilę smarcze,z oczu lecą łzy same , ogólne rozdrażnienie i ból gardła. Domowe sposoby jak to domowe sposoby. Myślicie że jechać na ip zobaczyć co doradzi lekarz ?? Co byście zrobiły?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Rene ja gdybym byla w Twoim stanie pojechala bym do lekarza rodzinnego, ostatecznie IP. Oni najlepiej będą wiedzieć co Ci pomoże.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Ból głowy - apap
Katar - to tylko sól morska. inhalacje ...sól fizjologiczna
Gardło - tantum verde
Syrop z cebuli ...

Ja będąc w ciąży oprócz antybiotyków na zapalenie oskrzeli ne dostałam żadnych leków. Nie chcą przepisywać ...w sumie to i nie ma co w ciąży.

U mnie ro chyba cos nie tak...
1483788936-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

U mnie ro chyba cos nie tak...
1483788936-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...
No długo Ci się to LH utrzymuje wysokie
Według mnie i tak najbardziej pozytywny był w 11 dc,potem jakby jaśniej
Może to po clo taki efekt, hm

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Mania nie mam pojęcia, pierwszy raz mi się tak zdarzylo , zawsze miałam pozytyw i na drugi dzień spadek...
Ale pierwszy razrobie facelle , i czasem niektorym dziewczyna z różnych forum tez się długo utrzymywało, no ale obejrzymy...
Mam jeszcze 2 .

...życie cudem jest...

Do góry