reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majeczko - z 1,5 do 2 tyg. muszę poczekać .
Dżoł chyba podobnie ...
nuria* - przykro mi, :/ Wiem jak to jest się nakręcać objawami a tu (__)__)
A no to spoko. Myślałam że może dżoł skusi się pójść szybciej.
Nic to, delektuje się najgorsza kawą na świecie zrobioną przez mojego męża [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ rozkrecila sie na dobre[emoji23] ale nie płaczę z tego powodu, bardziej jestem zła na siebie ze uwierzyłam w te wszystkie objawy[emoji23]
Dziś spędzam cały dzień w łóżku z pilotem, kotem, i jedzeniem[emoji5][emoji106]
U mnie -22 juz jest. A jeszcze nawet 10 nie ma. Strach pomyśleć co później będzie.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Nuria a to franca i po co przylazila [emoji35]

U mnie tez dzis zimno.Mialam wziac dziewczyny na dwor ale mala nie lubi zimna wiec chyba sobie dzisiaj darujemy.
Tez robie kawke [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477] rany jak ja nie nawidze zimy

Bum jak nocka?mam nadzieje ze ok

Carmen jak zabek a wogole mialam kolezanke o imieniu Carmen bardzo fajna dziewczyna jej siostra tez miala rzadkie imie i tez mi sie podobalo tylko teraz nie umiem sobie przypomniec jakie [emoji19]

Hejka

Asch tak , dziś noc przepsana .
Bol ucichł, jest jedyne mocne pulsowanie , ale da się z tym funkcjonować normalnie [emoji4]

U mnie zimnooo, zimnooo nic się nie chce...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...

Bum oby bol juz nie wrocil.Dla mnie nie ma nic gorszego niz bol zeba i wizyta u sadysty brrrrr dzieki dentyscie poznalam bol przez ktory mialam ochote zrobic wszystko byle stracic przytomnosc i juz go nie czuc.Masakra do tej pory jak to wspominam robi mi sie slabo [emoji40][emoji37]

Bylam siku i co? I jest krew.Żywa krew.
Mój organizm niezłe sobie ze mnie zadrwił w tym cyklu[emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37][emoji37]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Tulkaaaaaaam
Probujemy dalej [emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka! Wszystkie szaleją po nocach a teraz odsypiają.
Nuria i co rozkręciła się @?
Bum, Carmen24l jak ząb?
Nessi kiedy masz wizytę?
Wie ktoś co u dżoł? Kiedy idzie do lekarza?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zab boli, jeszcze dluga droga przede mna zanim mi te kanaly pozspycha i nowego zeba nalozy, jak to skonczyvpotem beda cierpoenia z lewej str hehe

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry