reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Majka no wlasnie czytalam ze pistoletem nie, tylko igłą.
A pójdę i przebiję po okresie, nie taki ból przyjdzie mi znieść w życiu[emoji23]
Moj mowi zebym sobie jeszcze na dupie przebiła, bo wymyślam już[emoji23] niech spada[emoji23]

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Igłą, igłą jasne taki kolczyk to pikuś ja mam łącznie w uszach 5.
A swojemu powiec że nic straconego na dupce też się da! [emoji23] w lędźwiach fajnie wyglądają.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Majka ja mialam 3 w lewym uchu ale jedna dziurka mi sie nie chciala goic to zostawilam. I mam 2 teraz. Ale o tej chrzastce to od dawna juz mysle[emoji7]
Aschlee tez przebijalam ucho sama[emoji5] fajne uczucie[emoji23]

Hej słonka:-)
Brrr ale zimno....U mnie -19...

Rene mąż mi kupil w aptece taki sztyft do wąchania z olejkami różnymi i dużo mi lepiej na ten katar. Pije syrop *spam* i jem sporo czosnku . Ciut mi lepiej.

Carmen skoro krwawienia nie ma to na bank było to naczynko. Pochwa jest mega ukrwiona i głupie zadrapanie może powodować spore krwawienie. Najważniejsze że już się skończyło:-)

Dżoł to masz wizytę dzień pozniej ode mnie. A może już będzie serduszko. Zobaczymy:-)

Nessi skąd ja to znam...mnie cycki na początku rwały masakrycznie, a potem tylko wieczorami bolały . I ja głupia oczywiście macalam się od rana i ryk od razu...teraz to mnie bolą dopiero:-/ i mam ogromne. Miseczka F jest za mała...

Bum słodzinka z twojej córeczki:-) do mnie we wtorek przyjeżdża siostrzenica i chyba też ja do Maca zabiorę. Ucieszy się na pewno. Dobrze, że ząb odpuszcza w końcu .

Nuria ja miałam kolczyk na górze w chrząstce i niestety miałam problem...trafiłam na jakąś niedouczoną babkę. Zrobiła mi kolczyk pistoletem i mega długo mnie bolało, w dodatku chyba to było złe miejsce bo mi się bardzo przekrzywił. Po roku wyjęłam.

Dziewczyny ma któraś z Was kolczyka w uchu w chrząstce? Planuje sobie zrobić, i zastanawia mnie to czy to bardzo boli[emoji23] bo tam raczej powinno sie igłą przebijać

Ja mam kolczyki i w chrzastkach i w kazdej prawie czesci ciala [emoji23][emoji23][emoji23] brakuje mi tylko na pipce. Ogolem na chrzastce robi sie pistoletem,bo najszybciej
Ale ja sama sobie przekulam na zywca ostryn kolczykiem [emoji23]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No i stało się :D
WP_20170107_002.jpg

Załączniki

• WP_20170107_002.jpg
    WP_20170107_002.jpg
    80,5 KB · Wyświetleń: 230
reklama
Do góry