reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie ro chyba cos nie tak...
1483788936-aaaaaa.jpeg

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
...życie cudem jest...
Może to być wina antybiotyków ...

reklama
Oj nie wiem...
Miałam nadzieje , ze będzie wsio ok..

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
...życie cudem jest...

My się będziemy obzerac haha , 7 dzień trzeba uczcić , kiedy nie boli i można cos zjeść [emoji23][emoji23]
1483791856-aaaaaa.jpeg

...życie cudem jest...

Dziewczyny ma któraś z Was kolczyka w uchu w chrząstce? Planuje sobie zrobić, i zastanawia mnie to czy to bardzo boli[emoji23] bo tam raczej powinno sie igłą przebijać

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ma któraś z Was kolczyka w uchu w chrząstce? Planuje sobie zrobić, i zastanawia mnie to czy to bardzo boli[emoji23] bo tam raczej powinno sie igłą przebijać

Ja mam na samej górze w chrząstce na ziemniaka, na pewno nie pistoletem. Wcale aż tak nie boli jak się wygoi hehe za to najszybciej zarasta.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Bumek Nie pomoge ci w testach owu bo sama ich nie kumam, najwazniejsze ze podzialalas, no a teraz poki mozesz to jedz ile wlezie. Ja pomimo bolu jem,takze czy jem czy nie jem to i tak boli [emoji1]

Nessi pozycz tesciow na ttdzien,moze i mnie co nakupuja[emoji320] [emoji1][emoji1]
dzol nawet jak nie bedzie nic widac,to najwazniejsze ze zeszlo gdzie mialo. Bedzie dobrze

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Majka no wlasnie czytalam ze pistoletem nie, tylko igłą.
A pójdę i przebiję po okresie, nie taki ból przyjdzie mi znieść w życiu[emoji23]
Moj mowi zebym sobie jeszcze na dupie przebiła, bo wymyślam już[emoji23] niech spada[emoji23]

Bum mniammm zazdrazszam wyzerki ;) dawno nie bylam

Nuria ja mialam kiedys ale ja zahartowana w bojach bo 4 razy pepek przebijalam takze wg mnie jak chodzi o bol nie jest zle

Ja bylam w sklepie po spozywke i co...oczywiscie musieli porobic rozne promocje kupilam pamietnik i organki dla dzieci i kolorowy plyn do kapieli z brokatem
photo+70+11-57-35.jpg

Załączniki

• photo+70+11-57-35.jpg
    photo+70+11-57-35.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 241
Dziewczyny które ostatnio chorowaly lub chorują nadal... <br />Co na przeziębienie... ból głowy, katar ze co chwilę smarcze,z oczu lecą łzy same , ogólne rozdrażnienie i ból gardła. Domowe sposoby jak to domowe sposoby. Myślicie że jechać na ip zobaczyć co doradzi lekarz ?? Co byście zrobiły?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Syrop z Cebuli, czosnek, wąchanie chrzanu, inhalacje wody z sola, miod, cytryna, imbir.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry