reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi nie patrz na to bo ja tez panicznie sie tego balam w ostatniej ciazy jak przestaly mnie bolec biegiem jechalam na IP jak wedzlam na oddzial z gilami do pasa i zaplakana ze wszyscy sie ogladali to po badaniu gin mnie opierdzielil ile wlazlo ze cycki nie sa wyznacznikiem tego czy z ciaza jest ok.Ze nasluchalam sie glupot i stresem szkodze o sobie i dziecku bo wszystko bylo w porzadku.Caluska ciaze mialam tak ze raz byly nabrzmiale i bolaly jak diabli a raz robily sie miekkie i przestawaly bolec.Nie wiem od czego to zalezalo bo mimo zapewnien lekarza kazda zmiana budzila we mnie paralizujacy strach ale lekarz mial racje bo wszystko bylo w porzadku.

Wogole we wtorek mam EEG corci wiec prosze trzymajcie mocno kciuki

reklama
Nuria a to franca i po co przylazila [emoji35]

U mnie tez dzis zimno.Mialam wziac dziewczyny na dwor ale mala nie lubi zimna wiec chyba sobie dzisiaj darujemy.
Tez robie kawke [emoji477][emoji477][emoji477][emoji477][emoji477] rany jak ja nie nawidze zimy

Bum jak nocka?mam nadzieje ze ok

Carmen jak zabek a wogole mialam kolezanke o imieniu Carmen bardzo fajna dziewczyna jej siostra tez miala rzadkie imie i tez mi sie podobalo tylko teraz nie umiem sobie przypomniec jakie [emoji19]
Boli zabek,boli

Carmen ladne imie ale ja sie inaczej nazywam [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry [emoji6]
Wizyte mam ( prywatnie) w pt 13.01 a na nfz 16.01. Nie wiem jak z tym prywatnym gadac, czy mowic ze juz biore clexane czy czekac az sama da recepte. Bo boje sie ze bedzie na odwal prowadzic wizyty skoro i tak gdzie indziej chodze...
Pachwina przestala mnie ciagnac. Mam nadzieje ze to oznacza ,ze to co widzial gin na usg w jajowodzie przeszlo do macicy.
Ness jak mnie bolala pachwina to cycki tez raz bolaly raz nie. Dopiero dzisiaj mocniej.poza tym nic mnie nie boli, ani podbrzusze ani jajniki.nie wiem czy to dobrze [emoji19]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Laski mnie w 1ej ciazy nic nie bolalo, zygalam jak kot 24/24 do samego konca, brzuch tylko bolal przed terminem miesiaczki i cycki, ale bole te potem ustaly.

Dzol niech najpierw lekarz sie wygada a na koniec powiesz jej ze inny lekarz kazal ci brac, zawsze jak to.sie mowi mozesz wykrecic kota ogonem i powiesz ze chcialas porownac opinie [emoji41][emoji51] posciemniaj troche,ja zawsze tak robie ....zreszta zaplacisz za wizyte wiec niech cicho siedzi.
Ktory to juz bedzie tydzien? Bedzie serduszynka juz ?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Wątpie. Bo w czwartek jeszcze w jajowodzie siedzialo.wiec przez tydzien to pewnie co najwyzej pecherzyk. Okres mialam 7.12. Wiec raptem tydzien po terminie. I znowu powie ze nic nie widac i wizyta za 2 tyg. [emoji20] no ale co zrobic.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie dziewczyny

Ja w ciąży z córciąnie miałamżadnych, słowem żadnych objawów, ani piersi, ani podbrzusze, ani mdłości,r nic
Gdyby nie rosnący brxuch i ruchy małej to bym nie wiedziała że w ciąży jestem [emoji16][emoji23]
Nawet specjalnie dwa biystonosze kupiłam o rozmiar większe na ciąże i ani razu ichnie założyłam [emoji23]

Także spokojnie dziewczyny, występowanie objawów to indywidualna sprawa, i w kazfej ciąży jest inaczej

Będzie dobrze, trzymam kciuki &&&&&&&&&

A u mnie śluz płodny raz jest, raz go nie ma, ogólnie słabiej niż zawsze [emoji58]

Padłaś? POWSTAŃ! Popraw koronę i zasuwaj!

reklama
Dżoł będzie dobrze ...u Ciebie jest jeszcze młodziutka ciąża.:)
Ja jak skończyłam pisać, że mniej mnie bolą cycki, tak przyszły mdłości ...ale wpadł teść z prowiantem (czyta mi w myślach). Przytargał chlebek tostowy, wędlinę, ser żółty, i nażeraliśmy się z młodym tostów :D Trochę teraz tego żałuję, ale tatuś kupił Nam nutelle czekoladową, i zaraz zabieramy się łyżkami za nią :D:D
Mania -u mnie szczyt śluzu przypadał przed owulacją :)

Do góry