agnesis
Fanka BB :)
Majka wlasnie dzis na odwrót, poszłam późno spać i nie mogłam wstać, jeszcze moj chłop odmówił sexu, bo on taaaki zmęczony, a do pracy musi isc, a dzis w pracy to oni bedą ściemniać, bo maja wigilie (czytaj wróci nietrzeźwy). Choinka leży, w domu syf, mam zrobic krokiety, dwa ciasta i cos tam jeszcze, nawet nie pamietam co, zakupy nie zrobione, prezentów jeszcze brakuje wielu, jakoś wszystko w tym roku na ostatnia chwile, a mi sie i tak nic nie chce. Jeszcze zgubiłam klucz od śmietnika [emoji23]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...