reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No oszlalas nieziemsko , pytam się go , a to gdzie Pan już jest do mnie a ten mi w Czeladzi wrrr to jakieś 200km ode mnie , oszalał ...
A wiecie do ilu kg taki kurier wnosi paczki?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
... życie cudem jest ...

No oszlalas nieziemsko , pytam się go , a to gdzie Pan już jest do mnie a ten mi w Czeladzi wrrr to jakieś 200km ode mnie , oszalał ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
... życie cudem jest ...
jakoś do 25-30 kg bo powyżej musi załadować na paletę

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

... życie cudem jest ...
Matko bosko coś ty zamówiła ! hehehe najwyżej wniesiesz razem z nim ;)

Bum mnie ostatnio wniósł na 2 piętro łóżeczko z całym oprzyrządowaniem:-) ok. 40 kg ważyła ta paczka. Akurat mój D był w pracy, więc kurier nie miał innego wyjścia.

Bum mnie ostatnio wniósł na 2 piętro łóżeczko z całym oprzyrządowaniem:-) ok. 40 kg ważyła ta paczka. Akurat mój D był w pracy, więc kurier nie miał innego wyjścia.
Ale wiesz, jak im sie placi to niech kurw...nosza
Zaplacone maja[emoji14]
Ja dzis wieczorem jak bede na tej kolacji to tez podejrzewam,ze bedzie popijawa i zarcia wpip. Moj na pewno dostanie prezent od szefa....nie wiem jak tan wysiedze. No i mam nadzieje,ze nie beda gadali o pracy bo ich chyba rozniose.

Oj macie racje,dzieciaki teraz sa za bystre i przemadrzale. Moja ile razy wyleci z tekstem jak jej mowie NIE albo jak nakrzycze to odpowiada : ok to ja juz cie nie kocham.
Za chwile przychodzi i sie tulic chce.
Dzis rano tez kaprysna byla,no ale ze dzis dzien jej urodzin to ma WYBACZONE.
Od jutra na nowo zjeby[emoji1][emoji1]
Poszlam do kosmetyczki,walnelam se na czerwono pazury. I jakas gwiazdke swiateczna na serdecznych :)
Wàs wyrwany hahhaa no bo przy pco to jak ***** ryba z wasem wygladam.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wiesz, jak im sie placi to niech kurw...nosza
Zaplacone maja[emoji14]
Ja dzis wieczorem jak bede na tej kolacji to tez podejrzewam,ze bedzie popijawa i zarcia wpip. Moj na pewno dostanie prezent od szefa....nie wiem jak tan wysiedze. No i mam nadzieje,ze nie beda gadali o pracy bo ich chyba rozniose.

Oj macie racje,dzieciaki teraz sa za bystre i przemadrzale. Moja ile razy wyleci z tekstem jak jej mowie NIE albo jak nakrzycze to odpowiada : ok to ja juz cie nie kocham.
Za chwile przychodzi i sie tulic chce.
Dzis rano tez kaprysna byla,no ale ze dzis dzien jej urodzin to ma WYBACZONE.
Od jutra na nowo zjeby[emoji1][emoji1]
Poszlam do kosmetyczki,walnelam se na czerwono pazury. I jakas gwiazdke swiateczna na serdecznych :)
Wàs wyrwany hahhaa no bo przy pco to jak ***** ryba z wasem wygladam.

Ha ha skąd ja to znam :D wąs to mój wróg :p ciągle pastwie go woskiem :p ale on upartyale to niestety te androgeny cholerne :(

Ja już po zakupach ehh ludzi pełno wszędzie :p
Ale udało mi się karpia w polskim sklepie kupić i jestem dumna z siebie!!! :D patroszony tylko łuski trzeba usunąć :D

Carmen życzę Twojej Córeczce wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń , uśmiechu i dziecięcej radości :-) No i zdrowia oczywiście :-* i żeby się doczekała rodzeństwa tak szybko, jak to tylko możliwe.

Bum i z tym kurierem to racja co Carmen mówi. Przecież on ma zapłacone za dostarczenie paczki w twoje ręce ta! Ja za tego kuriera do łóżeczka płaciłam 40 zł, to nawet nie marudził nic!

Artemida super! A co będziesz z karpia robić?

U mnie gotuje się rosół i muszę zrobić jeszcze rurki z mięsem mielonym i sosem bolońskim. Chyba niskie dziś jest ciśnienie, bo co się pochyle to od razu kręci mi się w głowie.

No i sukces! W końcu moje pierniki trochę zmiękły ! Jutro je ozdobie i powiesze część na choince :-)

reklama
Carmen życzę Twojej Córeczce wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń , uśmiechu i dziecięcej radości :-) No i zdrowia oczywiście :-* i żeby się doczekała rodzeństwa tak szybko, jak to tylko możliwe.

Bum i z tym kurierem to racja co Carmen mówi. Przecież on ma zapłacone za dostarczenie paczki w twoje ręce ta! Ja za tego kuriera do łóżeczka płaciłam 40 zł, to nawet nie marudził nic!

Artemida super! A co będziesz z karpia robić?

U mnie gotuje się rosół i muszę zrobić jeszcze rurki z mięsem mielonym i sosem bolońskim. Chyba niskie dziś jest ciśnienie, bo co się pochyle to od razu kręci mi się w głowie.

No i sukces! W końcu moje pierniki trochę zmiękły ! Jutro je ozdobie i powiesze część na choince :-)
Dziekuje w imieniu mojej malutkiej A [emoji7][emoji8]

Do góry