reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
No oszlalas nieziemsko , pytam się go , a to gdzie Pan już jest do mnie a ten mi w Czeladzi wrrr to jakieś 200km ode mnie , oszalał ...
A wiecie do ilu kg taki kurier wnosi paczki?

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
... życie cudem jest ...

No oszlalas nieziemsko , pytam się go , a to gdzie Pan już jest do mnie a ten mi w Czeladzi wrrr to jakieś 200km ode mnie , oszalał ...

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
... życie cudem jest ...
jakoś do 25-30 kg bo powyżej musi załadować na paletę

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

... życie cudem jest ...
Matko bosko coś ty zamówiła ! hehehe najwyżej wniesiesz razem z nim ;)

Bum mnie ostatnio wniósł na 2 piętro łóżeczko z całym oprzyrządowaniem:-) ok. 40 kg ważyła ta paczka. Akurat mój D był w pracy, więc kurier nie miał innego wyjścia.

Bum mnie ostatnio wniósł na 2 piętro łóżeczko z całym oprzyrządowaniem:-) ok. 40 kg ważyła ta paczka. Akurat mój D był w pracy, więc kurier nie miał innego wyjścia.
Ale wiesz, jak im sie placi to niech kurw...nosza
Zaplacone maja[emoji14]
Ja dzis wieczorem jak bede na tej kolacji to tez podejrzewam,ze bedzie popijawa i zarcia wpip. Moj na pewno dostanie prezent od szefa....nie wiem jak tan wysiedze. No i mam nadzieje,ze nie beda gadali o pracy bo ich chyba rozniose.

Oj macie racje,dzieciaki teraz sa za bystre i przemadrzale. Moja ile razy wyleci z tekstem jak jej mowie NIE albo jak nakrzycze to odpowiada : ok to ja juz cie nie kocham.
Za chwile przychodzi i sie tulic chce.
Dzis rano tez kaprysna byla,no ale ze dzis dzien jej urodzin to ma WYBACZONE.
Od jutra na nowo zjeby[emoji1][emoji1]
Poszlam do kosmetyczki,walnelam se na czerwono pazury. I jakas gwiazdke swiateczna na serdecznych :)
Wàs wyrwany hahhaa no bo przy pco to jak ***** ryba z wasem wygladam.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale wiesz, jak im sie placi to niech kurw...nosza
Zaplacone maja[emoji14]
Ja dzis wieczorem jak bede na tej kolacji to tez podejrzewam,ze bedzie popijawa i zarcia wpip. Moj na pewno dostanie prezent od szefa....nie wiem jak tan wysiedze. No i mam nadzieje,ze nie beda gadali o pracy bo ich chyba rozniose.

Oj macie racje,dzieciaki teraz sa za bystre i przemadrzale. Moja ile razy wyleci z tekstem jak jej mowie NIE albo jak nakrzycze to odpowiada : ok to ja juz cie nie kocham.
Za chwile przychodzi i sie tulic chce.
Dzis rano tez kaprysna byla,no ale ze dzis dzien jej urodzin to ma WYBACZONE.
Od jutra na nowo zjeby[emoji1][emoji1]
Poszlam do kosmetyczki,walnelam se na czerwono pazury. I jakas gwiazdke swiateczna na serdecznych :)
Wàs wyrwany hahhaa no bo przy pco to jak ***** ryba z wasem wygladam.

Ha ha skąd ja to znam :D wąs to mój wróg :p ciągle pastwie go woskiem :p ale on upartyale to niestety te androgeny cholerne :(

Ja już po zakupach ehh ludzi pełno wszędzie :p
Ale udało mi się karpia w polskim sklepie kupić i jestem dumna z siebie!!! :D patroszony tylko łuski trzeba usunąć :D

Carmen życzę Twojej Córeczce wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń , uśmiechu i dziecięcej radości :-) No i zdrowia oczywiście :-* i żeby się doczekała rodzeństwa tak szybko, jak to tylko możliwe.

Bum i z tym kurierem to racja co Carmen mówi. Przecież on ma zapłacone za dostarczenie paczki w twoje ręce ta! Ja za tego kuriera do łóżeczka płaciłam 40 zł, to nawet nie marudził nic!

Artemida super! A co będziesz z karpia robić?

U mnie gotuje się rosół i muszę zrobić jeszcze rurki z mięsem mielonym i sosem bolońskim. Chyba niskie dziś jest ciśnienie, bo co się pochyle to od razu kręci mi się w głowie.

No i sukces! W końcu moje pierniki trochę zmiękły ! Jutro je ozdobie i powiesze część na choince :-)

reklama
Carmen życzę Twojej Córeczce wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń , uśmiechu i dziecięcej radości :-) No i zdrowia oczywiście :-* i żeby się doczekała rodzeństwa tak szybko, jak to tylko możliwe.

Bum i z tym kurierem to racja co Carmen mówi. Przecież on ma zapłacone za dostarczenie paczki w twoje ręce ta! Ja za tego kuriera do łóżeczka płaciłam 40 zł, to nawet nie marudził nic!

Artemida super! A co będziesz z karpia robić?

U mnie gotuje się rosół i muszę zrobić jeszcze rurki z mięsem mielonym i sosem bolońskim. Chyba niskie dziś jest ciśnienie, bo co się pochyle to od razu kręci mi się w głowie.

No i sukces! W końcu moje pierniki trochę zmiękły ! Jutro je ozdobie i powiesze część na choince :-)
Dziekuje w imieniu mojej malutkiej A [emoji7][emoji8]

Do góry