No my rok temu imprezke u nas robilismy , Lenka u ciotki była.. A w tym roku tez w domku i maluch z nami [emoji4]
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojoj znowu spać nie mogłaś? Tulkam....Dobry
Uwaga wstałam lewa noga - bez kija nie pochodź. [emoji53]
Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...
Ulala czekam na zdjęcia!Heyyyy
Dobudzic sie dzis nie moglam, moja mala tak samo. Przenioslam ja do salonu,przygotowalam nesquika wvhodze patrze a ona nadal spi wygieta w pol [emoji1]
Ja dzis wieczorem ide na kolacje wigilijna od mojego meza z pracy. Wstydze sie tak jakos,tylu samcow bedzie.[emoji51][emoji51]
Bum moja mala tez niegrzeczna,ale co zrobic. Zreszts dzis bedzie rozgrzeszona w razie co,bo konczy 5 latek..wlasnie jak jej zyczenia skladalam to az sie poplakalam,tak jakos mi sie przypomnialo jak byla malutka i jej stòpki mi utkwily w pamieci [emoji7][emoji7]
Milego dnia wam zycze, ja jeszcze o 14.30 lece do dentysty. Wczoraj obcielam wlosy,dokupilam kosmetyki to dzis bede sie pindrowac [emoji51] wieczorem jak dam rade strzele foteczke. Buziaki
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom