reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum guzik tam a nie wigilia [emoji12] na wigilii sie nie pije, a oni idą tam żeby sie napić, gadać o pierdołach, jedyny plus to, ze szef im daje prezenty [emoji1]

Czasami musimy przestać analizować przeszłość, przestać planować przyszłość, przestać zastanawiać się co tak naprawdę czujemy, przestać decydować rozumem, co chce czuć serce. Czasem musimy po prostu powiedzieć sobie 'niech się dzieje co chce' i iść dalej...

reklama
Hejka !

Agnesis u mojego P tak samo wigilia....

Mnie kuzwa kurier obudził o 6:30, ze dziś będzie z paczką koło 13 , nosz qurwa jakby nie mógł zadz o 12 [emoji48][emoji48]

Kto pójdzie zamnie z psami? , ale mi się nie chce....

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
... życie cudem jest ...
Dobrze że w ogóle będzie hehe

agnesis ja mam w domu 5-latka i też 100 razy muszę się prosić aby wykonał moje polecenie. Oczywiście chce rządzić, targuje się o wszystko, jak najwięcej chce ugrać i wyciągnąć dla siebie. Jak mu nie pozwalam to gatka, że mnie nie kocha, jestem nieładna, że ja tu nie rządzę. Za chwilę oczywiście zmienia zdanie. A jak ja mu zwrócę uwagę, że jest niegrzeczny to mówi, że go nie kocham i nie lubię, że kiedyś go chciałam, nosiłam w brzuszku a teraz już go nie chce.A ostatnio jeszcze mówi, że pewnie chciałabym mieć innego grzecznego synka a nie jego takiego niegrzecznego, że on się taki urodził, taki już jest i nie może się zmienić.

Agnesis no ja pisałam wczoraj , ze jak z niej wróci 6 to będzie dobrze a kończy o 1 [emoji23][emoji23][emoji23] wiec u nich tak samo wigolia wygląda jak u twojego [emoji38]

Majka no dobrze , dobrze bo miał być wczoraj [emoji5]

[emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170][emoji171][emoji169][emoji172][emoji170]
Lenka 24.09.14 [emoji254]
... życie cudem jest ...

agnesis ja mam w domu 5-latka i też 100 razy muszę się prosić aby wykonał moje polecenie. Oczywiście chce rządzić, targuje się o wszystko, jak najwięcej chce ugrać i wyciągnąć dla siebie. Jak mu nie pozwalam to gatka, że mnie nie kocha, jestem nieładna, że ja tu nie rządzę. Za chwilę oczywiście zmienia zdanie. A jak ja mu zwrócę uwagę, że jest niegrzeczny to mówi, że go nie kocham i nie lubię, że kiedyś go chciałam, nosiłam w brzuszku a teraz już go nie chce.A ostatnio jeszcze mówi, że pewnie chciałabym mieć innego grzecznego synka a nie jego takiego niegrzecznego, że on się taki urodził, taki już jest i nie może się zmienić.
Mój kiedyś też mi powiedział "takie sobie dziecko urodziłaś"

Mogłabyś mi wysłać na priv? Tylko wiesz, tak jak dla tłumika :D
Agnesis no to nie źle, eh szaleństwo Cię czeka, nie zazdroszczę. Mój za to twierdzi że lepiej kupić po trochu, gotowe zrobione jutro a nie że ja zrobię np. full sałatki która tydzień będzie stała i nikt tego nie zje. Z jednej strony racja a z drugiej przykro :(
Co do dzieci to moj synek kończy w lutym 9 lat i zrobił się tak głupio mądry... Tak ostatnio mi działa na nerwy że sama jestem w szoku i zastanawiam się czy to nie ze mną jest coś nie tak Córeczka w czerwcu kończy 8 lat i teraz kiedy siedzę w domu zauważyłam jaka jest nie zaradna życiowo. Teraz zauważyłam że mieli wszystko ma tacy podane. Ja pracowałam i obrabiałam cały dom i ich dupki a oni tylko chodzą, syfią i się bawią. Nie wiem jak to teraz okiełznać...
Wysłane przepisy :-) jakbyś miała pytania jakieś pytaj

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

dobry ....

Moje dziecko kiedyś sciemnialo ze głowa go boli ...wiec mowie mu ze sciemnia bo matka zawsze wie kiedy cię boli .... na co on " to ty chyba nie jesteś moją rodziną matką "[emoji23] .... musiał iść do szkoły ....

Bum a to kurier przesadził [emoji35]

Agnes oj to domownicy dziś będą fruwac [emoji6]

Ja jeszcze chwilę na Ciebie zaczekam,a potem jeszcze chwilę ..
I każdą następną też zaczekam..
[emoji188][emoji179][emoji188][emoji223][emoji516][emoji254]...

Pomysłowość dzieci nie zna granic ... mój na szczęście mało kiedy pyskuje, ale Św. nie jest absolutnie. Za to kłamie okropnie ...

Dzisiaj nie mają zajęć dydaktycznych tylko jasełka i Wigilię w klasie. Przychodzi wczoraj ze szkoły i płacze ... ueueueueue...ja nie mam czapki Mikołaja, Pani kazała strój świąteczny, czerwone spodnie, czapkę, bluzkę i krawat ..
Okej -myślę sobie, dziwne ale dobra ... podjechaliśmy kupić czapkę. Rano wstał, widzi, że mu białą koszulę prasuję i: ueueueueueue... miały być czerwone spodnie i bluzka ueueueueue..
Okej myślę, coś przekręca, dzwonię do jednej z mam.
Hej, jak mają być dzieci ubrane dzisiaj ?
Świątecznie ! - odpowiada.
Aha- na czerwono ?
Nieeee, biała koszula, itd.

AHAAAAA....

Okazało się, że to starszaki się ubierają ''Mikołajowo'' a oni tylko oglądają. I co?
ueueueueueueueueueueuueueueueueueueueueue.....
Noż :D....

Na kompromis, zabiera czapkę Mikołaja :D

Lecę go zaprowadzić do szkoły. Zara będę ! :)

reklama
Hejka laleczki
Spalam dziś do 9. 30 ale się nie liczy bo od 3 do 7 nie mogłam spać :-/

Artemida pięknie rybeczki wyglądają ! ale będziecie mieli ucztę mniam.

Agnesis, Majka, Kacha taki wiek dzieci chyba. Mojego męża chrześniak ma 5,5 roku i jest nie do wytrzymania naprawdę...non stop krzyczy i tylko on musi być w centrum uwagi zawsze...

Anula ale super choinka i jaka gęsta! prześliczna!

Bum oszalał ten kurier chyba! mnie się nigdy taki nie trafił , żeby o 6 rano dzwonić.

Do góry