reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no bezowulacyjny na CLO 2 opk zjedzone a z owu dupaaa, to tylko u mnie takie bajery [emoji90]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bede chora :( łamie mnie w kościach, głowa boli, katar schodzi po gardle, wiec zaraz i gardło bedzie bolało :( od rana z inhalatorem leżę, a obiecałam babci okna umyć. Czuje, ze skończy sie antybiotykiem [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej[emoji4]
Widzę że wspomonacie Migduch. Też często o niej myślę. Miała być listopadowka ale niestety dzidzia obumarla. Rok wcześniej miała podobną sytuację. Może za jakiś czas się odezwie z dobrymi nowinami.

Swoją drogą trzymajcie kciuki bo dzisiaj wizyta[emoji4]

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Hwy witam się i ja
Od samego rana nerwy mam zszargane, bo oczywiście naoglądam się i na ulicy i w przedszkolu ciężarnych. Wszystko dookoła mnie wkurza i dzis stwierdziłam ze na jakiś czas odpuszczam starania..najpierw przejdę się do gina i zobaczę co powie dziad jeden :( nie ma sensu to wszystko..niestety pcos jest okropne w tym miesiącu nawet owu nie miałam no bo jak w takich krótkich odstępach czasu..

Bum może faktycznie coś z tych Twoich jajeczek właśnie jeszcze dojrzewa i zaraz sie wykluje :)
Ja to po tych staraniach to mam na prawdę dość przytulania

Aha i tez chora jestem, i mnie dopadło wczoraj późnym wieczorem..migdalki mnie bolą i troche sie smarcze.
Dzis rano pogadalam z teściową i gadala o mojej tej szwagierce co urodziła ze idzie jej rosolek gotować żeby dużo mleka miała :) a ja se mysle : No tak mną to się kur.. nikt nie przejmował.....jakbym mogla to bym dzis chyba wybiła pól osiedla tak mnie wszystko drazni

agnesis oj biedna [emoji17] jakieś leki i się kuruj ! [emoji8]

karola hej [emoji4] to kciuki za wizytę, daj znać po [emoji5][emoji110][emoji110] a tak jak się macie?

Carmen ja tak samo juz to dupcze , bedzie co będzie ...
Ale ty znajdz do dobrego lekarza , a ten inofem pijesz jak ?
Czasem mamy takie dni kochana , no sle co zrobić robotem się nie jest .. Będzie dobrze [emoji8]

Hajmal a może nie wiem , ogolnie nie jade do lekarza juz , wiec niech sie dzieje co chce [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Mi dzisiaj temperatura też gwałtownie spadła - 24 dc, brzuch mnie pobolewa i latam do kibelka cały czas więc mam nadzieję że owu jest:) no i wczoraj przez chwilkę dosłownie widziałam ładny śluz.

Do góry