reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi no bezowulacyjny na CLO 2 opk zjedzone a z owu dupaaa, to tylko u mnie takie bajery [emoji90]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum-> Link do: Cykl bezowulacyjny przy CLO? - Starając się z pomocą medyczną - Forum OvuFriend

Witajcie.
Zajrzałam też na Wasz wątek.
Do tej pory udzieliłam Sie na 2017 [emoji4]
Trzymam kciuki za testujące i te owulujące.
Ja mam termin @ na 16.10.
Dodam że staramy się od pocątku roku, a od września z kalendarzemw ręku [emoji2]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa postanowiłam dołączyć do forum. Staramy sie od kwietnia, @ powinnam mieć 14.10. Czekam z niecierpliwością, mam nadzieje ze sie uda tym razem! Czekanie jest najgorsze:rolleyes2:

Staramy się o drugą dzidzie. Mamy córcie ktôra lada dzień skończy 5 lat.
W tej chwili biore tylko luteine od 16 dc, ewent od dwa dni po owu gdyby się przesunęła.
O côrke walczyliśmy 4 lata. Po drodze była klinika w ktorejnie dawali szans. Inseminacje w tym jedna udana ale niestety na krótko. Az w koncu jak miałam dość i powiedzielismy sobie że to ostatni cykl udało nam się naturalnie zajść [emoji2]

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa postanowiłam dołączyć do forum. Staramy sie od kwietnia, @ powinnam mieć 14.10. Czekam z niecierpliwością, mam nadzieje ze sie uda tym razem! Czekanie jest najgorsze:rolleyes2:
Witaj
Ja czekam do 16.10
Trzymam kciuki, tak samo jak za pozostałe staraczki [emoji106]

reklama
Do góry