reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi no bezowulacyjny na CLO 2 opk zjedzone a z owu dupaaa, to tylko u mnie takie bajery [emoji90]

wff2krhmvaem9yip.png
Bum-> Link do: Cykl bezowulacyjny przy CLO? - Starając się z pomocą medyczną - Forum OvuFriend

Witajcie.
Zajrzałam też na Wasz wątek.
Do tej pory udzieliłam Sie na 2017 [emoji4]
Trzymam kciuki za testujące i te owulujące.
Ja mam termin @ na 16.10.
Dodam że staramy się od pocątku roku, a od września z kalendarzemw ręku [emoji2]

Napisane na HTC Desire 510 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa postanowiłam dołączyć do forum. Staramy sie od kwietnia, @ powinnam mieć 14.10. Czekam z niecierpliwością, mam nadzieje ze sie uda tym razem! Czekanie jest najgorsze:rolleyes2:

Staramy się o drugą dzidzie. Mamy córcie ktôra lada dzień skończy 5 lat.
W tej chwili biore tylko luteine od 16 dc, ewent od dwa dni po owu gdyby się przesunęła.
O côrke walczyliśmy 4 lata. Po drodze była klinika w ktorejnie dawali szans. Inseminacje w tym jedna udana ale niestety na krótko. Az w koncu jak miałam dość i powiedzielismy sobie że to ostatni cykl udało nam się naturalnie zajść [emoji2]

Czesc dziewczyny, jestem tu nowa postanowiłam dołączyć do forum. Staramy sie od kwietnia, @ powinnam mieć 14.10. Czekam z niecierpliwością, mam nadzieje ze sie uda tym razem! Czekanie jest najgorsze:rolleyes2:
Witaj
Ja czekam do 16.10
Trzymam kciuki, tak samo jak za pozostałe staraczki [emoji106]

reklama
Do góry