reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

A ja zasnelam po ostatnim poście i obudziłam sie na końcówkę meczu, a teraz zjem cos i ide spać dalej [emoji23]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

reklama
agnesis na mecz wygrany hehe , ja to widzialam tyko na fb te posty , nie musialam meczu oglądać [emoji5]
Ja tez mam na cos smak ale nie wiem na co [emoji87]

wff2krhmvaem9yip.png

Bum a Migduch nie jest listopadowka?

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Bum cos kojarzę. Moze po prostu chciała odpocząć i starać sie bez forum. Myśle, ze tak jest łatwiej :)

Bum cos kojarzę. Moze po prostu chciała odpocząć i starać sie bez forum. Myśle, ze tak jest łatwiej :)

jest to możliwe, trudno tu być i patrzeć jak sie innym udaje a u siebie dalej jedna kreska, tym bardziej przy stracie mi zeszło długo zanim sie odezwałam na tym forum poronienia

Odnośnie kresek zrobiłam wczoraj po południu jeszcze jeden test, ale druga kreska była duzo jasniejsza od tej porannej, więcej testów nie robię. Tylko teraz aż 2 tygodnie trzeba czekać na @

Dzień dobry [emoji4]

Pogoda za oknem paskudna , aż nic sie niechce , dobrze , że mam już zupke zrobioną , a P w końcu do pracy idzie , jednak go potrzebują w pracy i bardzo dobrze , ale tylko na 7 godzin [emoji52]

Hajmal no to owu po pozytywie masz niby 24-48godzin , gin mi ostatnio mówił , że seks najlepiej 4 dni przed owu , bo plemniki dojrzewają czy coś w tym stylu ... A ja owu w zeszlym cyklu mialam juz 12 godzin po teście najbardziej pozytywnym [emoji4]

Dziewczyny , czy wy cos widzicie na tym wykresie [emoji50]
1476256231352.png

wff2krhmvaem9yip.png

Załączniki

• 1476256231352.png
    1476256231352.png
    46,7 KB · Wyświetleń: 174
Nessi nooo tak czytam hehe , 14dc dopierooo a ona od początku jakoś u góry była nie wiem czemu [emoji50] widać jakby sie od 3 dni unormowalo , ale czy ta owu będzie [emoji52] gin mówił , ze endo mam jak po [emoji48]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Do góry