reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Nessi no bezowulacyjny na CLO 2 opk zjedzone a z owu dupaaa, to tylko u mnie takie bajery [emoji90]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Bede chora :( łamie mnie w kościach, głowa boli, katar schodzi po gardle, wiec zaraz i gardło bedzie bolało :( od rana z inhalatorem leżę, a obiecałam babci okna umyć. Czuje, ze skończy sie antybiotykiem [emoji53]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej[emoji4]
Widzę że wspomonacie Migduch. Też często o niej myślę. Miała być listopadowka ale niestety dzidzia obumarla. Rok wcześniej miała podobną sytuację. Może za jakiś czas się odezwie z dobrymi nowinami.

Swoją drogą trzymajcie kciuki bo dzisiaj wizyta[emoji4]

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Hwy witam się i ja
Od samego rana nerwy mam zszargane, bo oczywiście naoglądam się i na ulicy i w przedszkolu ciężarnych. Wszystko dookoła mnie wkurza i dzis stwierdziłam ze na jakiś czas odpuszczam starania..najpierw przejdę się do gina i zobaczę co powie dziad jeden :( nie ma sensu to wszystko..niestety pcos jest okropne w tym miesiącu nawet owu nie miałam no bo jak w takich krótkich odstępach czasu..

Bum może faktycznie coś z tych Twoich jajeczek właśnie jeszcze dojrzewa i zaraz sie wykluje :)
Ja to po tych staraniach to mam na prawdę dość przytulania

Aha i tez chora jestem, i mnie dopadło wczoraj późnym wieczorem..migdalki mnie bolą i troche sie smarcze.
Dzis rano pogadalam z teściową i gadala o mojej tej szwagierce co urodziła ze idzie jej rosolek gotować żeby dużo mleka miała :) a ja se mysle : No tak mną to się kur.. nikt nie przejmował.....jakbym mogla to bym dzis chyba wybiła pól osiedla tak mnie wszystko drazni

agnesis oj biedna [emoji17] jakieś leki i się kuruj ! [emoji8]

karola hej [emoji4] to kciuki za wizytę, daj znać po [emoji5][emoji110][emoji110] a tak jak się macie?

Carmen ja tak samo juz to dupcze , bedzie co będzie ...
Ale ty znajdz do dobrego lekarza , a ten inofem pijesz jak ?
Czasem mamy takie dni kochana , no sle co zrobić robotem się nie jest .. Będzie dobrze [emoji8]

Hajmal a może nie wiem , ogolnie nie jade do lekarza juz , wiec niech sie dzieje co chce [emoji5]

wff2krhmvaem9yip.png

reklama
Mi dzisiaj temperatura też gwałtownie spadła - 24 dc, brzuch mnie pobolewa i latam do kibelka cały czas więc mam nadzieję że owu jest:) no i wczoraj przez chwilkę dosłownie widziałam ładny śluz.

Do góry