Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To se ino będę pila dwie saszetki.jutro zamówię nowe opakowanie jak cośCarmen to pij 2 x dziennie , na pcos leczniczo pije się 2 razy i efektów nie wymagać od razu ino po 3 miesiacach bo jest to suplement diety..
No cos ty nie żartuj nawetcarmen czasami człowiek musi z siebie wyrzucić, tak naprawdę jak sie coś złego dzieje to sie poznaje ludzi na których można liczyć. Jak robiliśmy pogrzeb naszemu dziecku to nawet nie wszystko nasze rodzeństwo przyszło na pokropek. Nie zadzwonili, nie zapytali, olali na maxa i ja ich też tak już teraz olewam i tobie radze to samo. Zawsze chciałam być dobra dla wszystkich, każdemu pomóc, nie zostawić w potrzebie, bez sensu nigdy więcej. I to nie tylko ze strony męża ale również o dziwo mojej. Tak że nie przejmuj się nabierz dystansu i będzie dobrze
Mam to samoNo cos ty nie żartuj nawet
Masz racje dobre osoby poznajemy w potrzebie.
Wiesz często gadam ze ścianami,nawet nie mam gdzie żalu z siebie wyrzucić..no a ze sluchacie to zawsze wam się żale.