reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Tak, ale teraz to w domu ja jestem najgrubsza [emoji23] jakieś 53kg mam na liczniku [emoji54] moj S wysoki i chudy, trochę mięśni, zero tłuszczu. Jak ja zjem cos ciężkiego to mam wzdęcia i zaraz brzuch mi wywala, a jemu nawet nie ma co sie wzdąć [emoji28]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

oj, on naprawdę ze zdjęć wygląda dobrze w sam raz, nie chce sie targować , ważne ze je bo jak by nie chciał jesc to mogła byś sie wtedy martwić,

Eve śliczne wyglądasz [emoji4]

Bum zostało coś jeszcze dla mnie ?[emoji38]

Tynkus każda matka to wariatka [emoji38]... zaglądaj częściej!

eee całkiem spoko te wasze chłopaki a dziewczynki to wiadomo drobinki [emoji38]
mój 9,5 roku,31kg i 140cm -142cm

Wlasnie cieszę sie, ze Młody je, chodź wielu rzeczy nie lubi i mało warzyw i owoców je niestety, ale jakoś zawsze cos mu wcisnę [emoji12]
Za chwile chyba zasnę, ziewam i oczy mi sie zamykają [emoji33]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Moja Lila 4.5 roku waży 21 kg. [emoji12] I nie jest gruba ani chuda. W sam raz. Wzrost 114 cm.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Moja 110cm ogólnie jest drobniutka i niziutka. Badali ją w zdluz i w szerz i nic nie znaleźli więc dali nam spokój ale ona jest typowym nie jadkiem a ja jakoś nie jestem za zmuszaniem do jedzenia.

reklama
Nessi było więcej testów kupić [emoji1]

Do góry