Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja Lila 4.5 roku waży 21 kg. [emoji12] I nie jest gruba ani chuda. W sam raz. Wzrost 114 cm.U mnie też anoreksja. Córka 7 lat 18kg a syn 8 lat i nie całe 24 kg ale wygląda dobrze a mała przebadana i jest zdrowa
Moja 110cm ogólnie jest drobniutka i niziutka. Badali ją w zdluz i w szerz i nic nie znaleźli więc dali nam spokój ale ona jest typowym nie jadkiem a ja jakoś nie jestem za zmuszaniem do jedzenia.Moja Lila 4.5 roku waży 21 kg. [emoji12] I nie jest gruba ani chuda. W sam raz. Wzrost 114 cm.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
U mnie to samo 28 dc i nici z @, szyjka poszła se wysokoTynkus a u mnie dziś 28 dc czekam na @ ... choć nie zapowiada się póki co ,aczkolwiek czuje ze jak przyatakuje to będę kwiczala ....opowiadaj jak u ciebie?jak się czujesz?kiedy wizyta ?od kiedy na zwolnienie ?