reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi było więcej testów kupić [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Mam, doszły te z owulacyjnymi, ale sikałam drugi i białość - białość widzę ..bolał mnie trochę brzuch na @ się nawet cieszyć zaczęłam ale nic się nie dzieje ..w środku też czysto ...sam śluz ...
Popieprzyło mi się zupełnie z cyklem :/
Muszę do grzebodupca iść i ten Inofem kupić jak Majka radziła :(

Ostatnia edycja:
A mnie cos pobolewa, to zakłuje, znow zaboli, zagadka jedna wielka [emoji24]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A mnie cos pobolewa, to zakłuje, znow zaboli, zagadka jedna wielka [emoji24]

To się zamień na moją zagadkę :D

Nessi jak mówisz, ze szyjka poszła w gore to mogę sie zamieniać [emoji1] zaryzykuje, bo jeszcze nigdy nie miałam szyjki wysoko przed okresem ;)

Nessi jak mówisz, ze szyjka poszła w gore to mogę sie zamieniać [emoji1] zaryzykuje, bo jeszcze nigdy nie miałam szyjki wysoko przed okresem ;)

Nom, a wczoraj na dodatek ten podbarwiony na różowo/czerwono śluz ..ociupinka , na zewnątrz nic nie wypłynęło ..dzisiaj nic zupełnie. Przed chwilą kuł mnie jajnik lewy, i lewy mnie pobolewa od czasu do czasu od owulacji ...

Nessi a może wczoraj to implantacja była hmm , dziś szyjka w górze a test wiadomo , że negatywny bo jak bylo zagnieżdżenie wczoraj hmm...

Eveeee kochana ślicznie , piękne , cudnie wyglądasz ! [emoji7]
Trzymam kciuki by był synus [emoji170]

Ja tez sie z kimś zamienie , martwie sie , ze po takiej dawce z CLO będzie dooopa blada [emoji52]

Implantacja jakieś 12 dni po owu ,nawet nie 12, ale ze 13 ? chyba trochę za długo :) Bum Ja się już nawet o pozamacicznych naczytałam ...
Już bym chciała tą @. Jak jest to jej nienawidzę, ale jak jej brakuje - a zdąża się to tak często jak trafienie 6-tki w totka to się denerwuję. Że organizm mi się wali po całości ..
Edit: sprawdziłam:
@ była 9 wrzesnia (cykle 27-28dni)
owu 23- września II kreski
6-7 października termin @

Ostatnia edycja:
reklama
Nessi przyjmuje sie , że niby do 12 dni może implantacja byc tak, a jeden dzień w tą czy w tą to nie tak dużo..
No wiesz to jest najgorsze , że nie wiadomo o co chodzi ...
Bo jsk faktycznie była to implantacja to super , ale jak @ sie opóźnia tak ooo to już człowiek jobla dostaje [emoji19] ...

Ciekawe co u mnie w tym cyklu będzie, bo przeczucic jakis fajnych to ja nie mam , nic nie czuje i ta temp masakryczna hmm a może już po owu [emoji33]

Do góry