reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Nessi było więcej testów kupić [emoji1]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Mam, doszły te z owulacyjnymi, ale sikałam drugi i białość - białość widzę ..bolał mnie trochę brzuch na @ się nawet cieszyć zaczęłam ale nic się nie dzieje ..w środku też czysto ...sam śluz ...
Popieprzyło mi się zupełnie z cyklem :/
Muszę do grzebodupca iść i ten Inofem kupić jak Majka radziła :(

Ostatnia edycja:
A mnie cos pobolewa, to zakłuje, znow zaboli, zagadka jedna wielka [emoji24]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

A mnie cos pobolewa, to zakłuje, znow zaboli, zagadka jedna wielka [emoji24]

To się zamień na moją zagadkę :D

Nessi jak mówisz, ze szyjka poszła w gore to mogę sie zamieniać [emoji1] zaryzykuje, bo jeszcze nigdy nie miałam szyjki wysoko przed okresem ;)

Nessi jak mówisz, ze szyjka poszła w gore to mogę sie zamieniać [emoji1] zaryzykuje, bo jeszcze nigdy nie miałam szyjki wysoko przed okresem ;)

Nom, a wczoraj na dodatek ten podbarwiony na różowo/czerwono śluz ..ociupinka , na zewnątrz nic nie wypłynęło ..dzisiaj nic zupełnie. Przed chwilą kuł mnie jajnik lewy, i lewy mnie pobolewa od czasu do czasu od owulacji ...

Nessi a może wczoraj to implantacja była hmm , dziś szyjka w górze a test wiadomo , że negatywny bo jak bylo zagnieżdżenie wczoraj hmm...

Eveeee kochana ślicznie , piękne , cudnie wyglądasz ! [emoji7]
Trzymam kciuki by był synus [emoji170]

Ja tez sie z kimś zamienie , martwie sie , ze po takiej dawce z CLO będzie dooopa blada [emoji52]

Implantacja jakieś 12 dni po owu ,nawet nie 12, ale ze 13 ? chyba trochę za długo :) Bum Ja się już nawet o pozamacicznych naczytałam ...
Już bym chciała tą @. Jak jest to jej nienawidzę, ale jak jej brakuje - a zdąża się to tak często jak trafienie 6-tki w totka to się denerwuję. Że organizm mi się wali po całości ..
Edit: sprawdziłam:
@ była 9 wrzesnia (cykle 27-28dni)
owu 23- września II kreski
6-7 października termin @

Ostatnia edycja:
reklama
Nessi przyjmuje sie , że niby do 12 dni może implantacja byc tak, a jeden dzień w tą czy w tą to nie tak dużo..
No wiesz to jest najgorsze , że nie wiadomo o co chodzi ...
Bo jsk faktycznie była to implantacja to super , ale jak @ sie opóźnia tak ooo to już człowiek jobla dostaje [emoji19] ...

Ciekawe co u mnie w tym cyklu będzie, bo przeczucic jakis fajnych to ja nie mam , nic nie czuje i ta temp masakryczna hmm a może już po owu [emoji33]

Do góry