Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam, doszły te z owulacyjnymi, ale sikałam drugi i białość - białość widzę ..bolał mnie trochę brzuch na @ się nawet cieszyć zaczęłam ale nic się nie dzieje ..w środku też czysto ...sam śluz ...Nessi było więcej testów kupić [emoji1]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
To się zamień na moją zagadkęA mnie cos pobolewa, to zakłuje, znow zaboli, zagadka jedna wielka [emoji24]
Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.
Nom, a wczoraj na dodatek ten podbarwiony na różowo/czerwono śluz ..ociupinka , na zewnątrz nic nie wypłynęło ..dzisiaj nic zupełnie. Przed chwilą kuł mnie jajnik lewy, i lewy mnie pobolewa od czasu do czasu od owulacji ...Nessi jak mówisz, ze szyjka poszła w gore to mogę sie zamieniać [emoji1] zaryzykuje, bo jeszcze nigdy nie miałam szyjki wysoko przed okresem