Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Artemida eh ... no nic nie ma chyba innego wyjścia ... może po weekendzie jak nie przyjdzie to warto test powtórzyć ... a z Tsh to bywa różnie bo ono często skacze w końcu to hormon choć myślę że nie ma co się martwić bo jest na dobrym poziomie ...Hej dziewczyny. Melduje się szybko i spadam na zakupy co tygodniowe. Czuję się okropnie ale temperatury nadal brak. Katar nieziemski. @ nadal brak. Lekarz nie powiedział mi nic co sama bym nie wiedziała. Stwierdził że beta mi nie potrzebna jeśli testy negatywne. Dał skierowanie do gin holenderskiego. Ale raczej zapisze się do mojej lekarki bo powiedział że za krótko się staramy. Tsh jest teraz niższe 2,1 a ft4 15,4 czyli też norma. Nie wiem dlaczego na tym 1 teście było podwyższone tsh. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać...dziś 9 dzień
Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom