reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Bum a ja myślałam, ze placki z jabłkami [emoji28]
Hajmal moj buty nosi 30, a ja 35-36, wiec jeszcze trochę i bede sobie adidasy pożyczać od synusia [emoji12][emoji12]

Nie wiesz co to prawdziwa strata. Można jej doświadczyć tylko wtedy, kiedy kochasz coś bardziej, niż samego siebie.

Hej dziewczyny. Melduje się szybko i spadam na zakupy co tygodniowe. Czuję się okropnie ale temperatury nadal brak. Katar nieziemski. @ nadal brak. Lekarz nie powiedział mi nic co sama bym nie wiedziała. Stwierdził że beta mi nie potrzebna jeśli testy negatywne. Dał skierowanie do gin holenderskiego. Ale raczej zapisze się do mojej lekarki bo powiedział że za krótko się staramy. Tsh jest teraz niższe 2,1 a ft4 15,4 czyli też norma. Nie wiem dlaczego na tym 1 teście było podwyższone tsh. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać...dziś 9 dzień

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Melduje się szybko i spadam na zakupy co tygodniowe. Czuję się okropnie ale temperatury nadal brak. Katar nieziemski. @ nadal brak. Lekarz nie powiedział mi nic co sama bym nie wiedziała. Stwierdził że beta mi nie potrzebna jeśli testy negatywne. Dał skierowanie do gin holenderskiego. Ale raczej zapisze się do mojej lekarki bo powiedział że za krótko się staramy. Tsh jest teraz niższe 2,1 a ft4 15,4 czyli też norma. Nie wiem dlaczego na tym 1 teście było podwyższone tsh. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać...dziś 9 dzień

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom
Artemida eh ... no nic nie ma chyba innego wyjścia ... może po weekendzie jak nie przyjdzie to warto test powtórzyć ... a z Tsh to bywa różnie bo ono często skacze w końcu to hormon choć myślę że nie ma co się martwić bo jest na dobrym poziomie ...

Hej kochane:-)

Bum a go to za obiad robiłaś bo ja za nic w świecie domyślić się nie mogę. A młoda to już panna! Moja siostrzenica też kawał baby. Ma 2 lata i 4 miesiące. Ubrania nosi na 110 i waży prawie 15 kg. Taką ma dupeczke i udka pulchniutkie, że ho ho. Tylko, że ona nic nie chce jeść oprócz słodyczy i spagetti:-(

Agnesis no dziwna sytuacja z tym małym sąsiadem. Myślę, że jak się to powtórzy to chyba warto zapytać czy wszystko dobrze. Naprawdę takie mamy czasy chore, że nigdy nic nie wiadomo co się za ścianą może dziać.

Hajmal, Agnesis ale macie dużych synów. 7latki to już poważne dzieciaki:-) niedługo zaczną mieć "dorosłe" problemy.
Męża chrześniak ma 5 lat i jest największy w całej grupie, a chodzi do 6 latków. Ubrania nosi na 130-140 i waży pewnie z 33 kg jak nie więcej. W naszych rodzinach wszyscy są zawsze poza skalami.

Nessi szkoda, że biel vizira na teście ech. Coś dawno żadnej ciąży na naszym wątku nie było. Trzeba to koniecznie zmienić.

Bum z takich pokręconych cykli często wyskakuje ciąża:-) tego życzę.

Anula jak tam? Jaki etap cyklu?

Artemida współczuję i samopoczucia i braku ciąży. Dobrze, że chociaż tarczyca w normie bo ona potrafi dużo namieszać. Skoro to nie ciąża to niech się szybko nowy cykl zaczyna.

Tynkus a u mnie dziś 28 dc czekam na @ ... choć nie zapowiada się póki co ,aczkolwiek czuje ze jak przyatakuje to będę kwiczala ....opowiadaj jak u ciebie?jak się czujesz?kiedy wizyta ?od kiedy na zwolnienie ?

reklama
Artemida ja mam wypróbowany sposób an takie początki przeziębienia - czysta witamina c u mnie zwykła nie ta lewoskrętna tylko zwykła z apteki 3 razy dziennie po 3 tabletki przechodzi po 1dniu i dużo pić :)
męża tak wczoraj leczyłam bo bałam sie ze sie rozłoży rano wstał zdrowy, a tu moze sie jajeczkowanie za kilka dni trafi szkoda by było zmarnować. :) Przy witaminie c można najwyżej sraczki dostać i to jest jedynym objawem przedawkowania

Oczywiście każdy ma swój sposób :)

Do góry